Mircea Moloţ vrea să se întoarcă la cârma Consiliului Judeţean

Sorina Popa

Fostul preşedinte al liberalilor hunedoreni şi al Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Moloţ, în prezent lider judeţean al ALDE, a anunţat, ieri, într-o conferinţă de presă, că va candida la alegerile locale pentru funcţia de şef al instituţiei judeţene.

Cu o echipă tânără, cu puţină experienţă politică, dar „buni administratori”, Mircea Moloţ intră în lupta politică cu candidaţi pentru aproape toate primăriile din judeţ.
La Haţeg, ALDE susţine candidatul PSD, pe Sorin Crai, având doar listă pentru Consiliul Local Haţeg. La Şoimuş, ALDE îl susţine, de asemenea, pe candidatul social-democrat la primărie, iar la Pui, PSD susţine candidatul ALDE la primărie.
Liderul judeţean al ALDE afirmă că nu are un partid la fel de puternic cum a fost PNL pe vremea când el era preşedintele CJ, dar are „o tolbă de realizări”. „Am două regrete, legate de investiţii, aeroportul de la Săuleşti şi conurbaţia. Nu le-am realizat atunci. Dar, am în spate mai multe realizări, cel mai modern deponeu ecologic, reţeaua de drumuri, fonduri europene atrase, reţeaua de apă din judeţ şi multe altele”, a spus Mircea Moloţ, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a ALDE.
Întrebat de ce vrea să revină la şefia CJ Hunedoatra, Mircea Moloţ a spus: am multe proiecte pe care le-am finalizat, dar nu au fost exploatate. Nu ştiu, din neştiinţă, din neputinţă. Eu am şi ştiinţă şi putinţă, aceste proiecte merită să fie implementate aşa cum au fost gândite. Am oameni tineri în echipă, mă bucur că pot promova tinerii în politică, e nevoie de un suflu nou. Sunt tineri capabili, care trăiesc fiecare pe picioarele lor, fiecare are afacerea lui şi sunt sigur că vor fi şi buni administratori acolo unde vor reuşi să câştige.
Moloţ a prezentat, ieri, în conferinţa de presă, o parte dintre candidaţi. Printre aceştia, Emanuel Clej, care la doar 36 de ani candidează pentru funcţia de primar al Devei.

3 comentarii la „Mircea Moloţ vrea să se întoarcă la cârma Consiliului Judeţean

 • 27 ianuarie 2021 la 23:09
  Legătură permanentă

  Pasărea mălai visează. Cică mai avea proiecte de îndeplinit. Aș plânge dacă nu ar trebui să râd. Ulterior, l-a flituit și liderul de partid ca să nu cceadă pelistele pentru parlamentare că oricum nu ajungea la țintă.

 • 29 ianuarie 2021 la 18:38
  Legătură permanentă

  Poate il ajuta finul lui, militianul-tortionar goga dan. Doar si Moloz la pus sef prin examene masluite cu ajutorul slugaroiului-militian dumitru liviu. Toti trei ar merita sa ajunga in puscarie. Niste gunoaie.

 • 1 februarie 2021 la 1:43
  Legătură permanentă

  Ce echipă ar mai face el cu Arion de la Apaprod.Ce de fonduri ar mai „atrage” el și ce „suflu” nou ar fi.

  Eu tocmai am plecat de la Minvest dar nici chiar așa, să ajung sluga lui Arion.Destul are el lipitori de afișe, alcoolici,ciorditori.Apropo, cică a adus un „miez” de la Bârcea care rade tot ce-i pică pe mâna: benzină, motorină,pompe,diverse componente dar nu-i zice nimeni nimic că cică e pupilul lui Arion.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.