Mircea Moloţ vrea să se întoarcă la cârma Consiliului Judeţean

10 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Fostul preşedinte al liberalilor hunedoreni şi al Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Moloţ, în prezent lider judeţean al ALDE, a anunţat, ieri, într-o conferinţă de presă, că va candida la alegerile locale pentru funcţia de şef al instituţiei judeţene.

Cu o echipă tânără, cu puţină experienţă politică, dar „buni administratori”, Mircea Moloţ intră în lupta politică cu candidaţi pentru aproape toate primăriile din judeţ.
La Haţeg, ALDE susţine candidatul PSD, pe Sorin Crai, având doar listă pentru Consiliul Local Haţeg. La Şoimuş, ALDE îl susţine, de asemenea, pe candidatul social-democrat la primărie, iar la Pui, PSD susţine candidatul ALDE la primărie.
Liderul judeţean al ALDE afirmă că nu are un partid la fel de puternic cum a fost PNL pe vremea când el era preşedintele CJ, dar are „o tolbă de realizări”. „Am două regrete, legate de investiţii, aeroportul de la Săuleşti şi conurbaţia. Nu le-am realizat atunci. Dar, am în spate mai multe realizări, cel mai modern deponeu ecologic, reţeaua de drumuri, fonduri europene atrase, reţeaua de apă din judeţ şi multe altele”, a spus Mircea Moloţ, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a ALDE.
Întrebat de ce vrea să revină la şefia CJ Hunedoatra, Mircea Moloţ a spus: am multe proiecte pe care le-am finalizat, dar nu au fost exploatate. Nu ştiu, din neştiinţă, din neputinţă. Eu am şi ştiinţă şi putinţă, aceste proiecte merită să fie implementate aşa cum au fost gândite. Am oameni tineri în echipă, mă bucur că pot promova tinerii în politică, e nevoie de un suflu nou. Sunt tineri capabili, care trăiesc fiecare pe picioarele lor, fiecare are afacerea lui şi sunt sigur că vor fi şi buni administratori acolo unde vor reuşi să câştige.
Moloţ a prezentat, ieri, în conferinţa de presă, o parte dintre candidaţi. Printre aceştia, Emanuel Clej, care la doar 36 de ani candidează pentru funcţia de primar al Devei.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Turneul de tenis US Open fără vedete?

Sportivii înscrişi pentru a participa la întrecerile turneului american US Open au primit un act, pe care trebuie să-l semneze,...

Campionatele Internaţionale de Atletism ale României

Competiţiile importante de atletism ale României se desfăşoară chiar şi în condiţiile dificile impuse de pandemia de coronavirus.

Noua echipă din Deva se pregăteşte pentru viitorul sezon

Federaţia Română de Fotbal preconizează ca toate campionatele din ligile inferioare să înceapă la finalul acestei luni, cel mai probabil...

Închide