Mircea Lucescu a revenit la Hunedoara

14 iulie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Nicolae Gavrea

Cunoscutul antrenor de fotbal Mircea Lucescu a fost prezent într-o vizită privată la Hunedoara la invitaţia fostului său elev, Ioan Petcu, care, sâmbătă, şi-a căsătorit fiica.

La acest eveniment Mircea Lucescu s-a întâlnit cu unii dintre foştii săi elevi, cu câţiva prieteni vechi, dar şi cu primarul Dan Bobouţanu, invitat şi el la nunta din familia Petcu. La invitaţia primarului Bobouţanu, cunoscutul antrenor a petrecut ieri câteva ore în oraşul de pe Cerna, alături de vechi prieteni. El a vizitat Castelul Corvinilor şi Pietonala din centrul municipiului, dar şi alte locuri din oraş.
Cel mai titrat antrenor român de fotbal din toate timpurile a rememorat, alături de foştii săi elevi, amintiri din epoca Corvinului, dar şi a echipei naţionale din perioada când o conducea şi avea în rândurile sale mulţi fotbalişti hunedoreni. Însoţit de Ioan Andone şi de gazetarul Daniel Nanu, Mircea Lucescu a vizitat câteva locuri dragi din municipiul de pe Cerna, a ţinut un moment de reculegere la statuia regretatului său elev, Michael Klein, a fost la arena de fotbal din Hunedoara şi a promis că va veni din nou, de această dată într-o vizită mai lungă, cu ocazia lansării unui volum despre întreaga sa activitate, lansare care va fi făcută în premieră (probabil în luna octombrie), la Hunedoara.
Primarul Dan Bobouţanu a fost cel care a propus ca lansarea să fie organizată la castelul din Hunedoara, lucru acceptat de către Mircea Lucescu, antrenorul fiind de acord şi cu organizarea unei partide de old boys la acel moment.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Bota Pompiliu spune:

    ,,Cel mai titrat antrenor român,,? A castigat Cupa Campionilor Europeni? Ne-a calificat la Mondiale? E adevarat ca are 3 Ghete de Aur si statui la Tirana si in Irlanda de Nord! Regele antifotbalului si-a batut joc de Generatia de Aur…

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Spitalul din Brad face deja primii paşi spre reacreditare

În 2019, la nivel naţional, doar o parte din spitalele evaluate au fost acreditate. Restul fie au fost respinse, fie...

Primarul Florin Oancea îi mută pe romii din Grigorescu pe Depozitelor

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, a declarat într-o conferinţă de presă că instituţia pe care o conduce va achiziţiona un...

ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT. Oameni pe care îi atragi

M-am întrebat de multe ori de ce trebuia să întâlnesc chiar eu o anumită persoană, care ulterior s-a dovedit că...

Închide