Cupa Cetate la lupte pe nisip

14 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Întrecerile primei ediţii a competiţiei Cupa „Cetate“ – Wrestling Beach (lupte pe nisip), adresată juniorilor de la categoriile a III-a şi a IV-a masculin şi feminin, s-au desfăşurat la finalul săptămânii trecute în incinta Ştradului Municipal din Deva după regulamentul Federaţiei Române de lupte. Au fost prezenţi circa 100 de sportivi de la mai multe entităţi sportive din ţară.

Organizatorii- cei de la LPS Cetate Deva, în parteneriat cu DJTS Hunedoara şi cu sprijinul Primăriei municipiului Deva au asigurat condiţii excelente de desfăşurare a competiţiei şi au oferit premii deosebite pentru cei mai buni sportivi, clasaţi pe primele locuri pe podiumul de premiere.
La finalul competiţiei, clubul gazdă (antrenori Cosmin Văcăraşu, Suraj Moravan, Doru Ailincăi şi Matei Partenie) a totalizat cele mai multe puncte şi s-a situat pe primul loc în clasamentul cluburilor participante, devenii fiind urmaţi de CSS Timişoara şi CS Inter Petrila. (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Mircea Lucescu a revenit la Hunedoara

Cunoscutul antrenor de fotbal Mircea Lucescu a fost prezent într-o vizită privată la Hunedoara la invitaţia fostului său elev, Ioan...

Spitalul din Brad face deja primii paşi spre reacreditare

În 2019, la nivel naţional, doar o parte din spitalele evaluate au fost acreditate. Restul fie au fost respinse, fie...

Primarul Florin Oancea îi mută pe romii din Grigorescu pe Depozitelor

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, a declarat într-o conferinţă de presă că instituţia pe care o conduce va achiziţiona un...

Închide