ActualitateFlash

Mircea Geoană este viitorul preşedinte al României

01 geoana3

Candidatul PSD Mircea Geoană (foto) a declarat, duminică aseară, după ce exit-poll-urile l-au dat câştigător în cursa pentru Cotroceni, că e o noapte frumoasă pentru democraţie, că e o victorie muncită, e şi victoria lui Crin Antonescu în aceeaşi măsură, mulţumind şi liberalilor.

„Este victoria lui Crin, în aceeaşi măsură ca şi a mea”
„Este o noapte frumoasă pentru democraţie, o victorie muncită şi vă mulţumesc celor care mi-aţi acordat încrederea, celor care şi-au pus încrederea în mine, colegilor de partid, staff-ului şi în primul rând lui Crin Antonescu şi prietenilor liberali. Este victoria lui Crin, în aceeaşi măsură cum este victoria mea“, a spus liderul PSD. El a apreciat că, ceea ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni depăşeşte o coaliţie, o alianţă şi este o prietenie.

„De azi, sunt preşedintele tuturor românilor şi îi voi trata cu egal respect“
„Victoria noastră e victoria normalităţii, e victoria tuturor cetăţenilor României care îşi doresc o viaţă mai bună“, a afirmat Geoană. Acesta a mai declarat că în câteva zile va fi format Guvernul Iohannis, care se va baza pe o coaliţie puternică şi pe un program puternic anticriză. „De azi, sunt preşedintele tuturor românilor şi îi voi trata cu egal respect. Încheiem 20 de ani de perioadă post-comunistă. Încheiem perioada de tranziţie. De mâine, ne ducem spre Europa“, a precizat Mircea Geoană.

3 comentarii la „Mircea Geoană este viitorul preşedinte al României

  • gresit….presedintele este TRAIAN BASESCU…
    de ce manipulati poporul cu ziarul????????
    de ce nu asteptati sa se dea rezultatele oficiale????????
    ce fel de ziar sunteti????
    si ar mai fi multe intrebari care pun la indoiala credibilitatea voastra,……..

  • Dan, are dreptate. de ce nu asteptati ca Basescu sa termine de manarit voturile ca in 2004? ptr mine iar voi fi un cetatean roman fara presedinte timp de 5 ani , si ca mine multi altii. si in 2004 era dat castigator Nastase , dar noaptea este un ,,sfetnic,, bun ptr Base, care castiga doar noaptea pe intuneric. daca in 2004 nu am crezut ca Basescu a putut frauda alegerile ,nu stiu de ce dar acum sunt convins ca a facut-o.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura