Mircea Geoană este viitorul preşedinte al României

7 decembrie 2009 | 3 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

01 geoana3

Candidatul PSD Mircea Geoană (foto) a declarat, duminică aseară, după ce exit-poll-urile l-au dat câştigător în cursa pentru Cotroceni, că e o noapte frumoasă pentru democraţie, că e o victorie muncită, e şi victoria lui Crin Antonescu în aceeaşi măsură, mulţumind şi liberalilor.

„Este victoria lui Crin, în aceeaşi măsură ca şi a mea”
„Este o noapte frumoasă pentru democraţie, o victorie muncită şi vă mulţumesc celor care mi-aţi acordat încrederea, celor care şi-au pus încrederea în mine, colegilor de partid, staff-ului şi în primul rând lui Crin Antonescu şi prietenilor liberali. Este victoria lui Crin, în aceeaşi măsură cum este victoria mea“, a spus liderul PSD. El a apreciat că, ceea ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni depăşeşte o coaliţie, o alianţă şi este o prietenie.

„De azi, sunt preşedintele tuturor românilor şi îi voi trata cu egal respect“
„Victoria noastră e victoria normalităţii, e victoria tuturor cetăţenilor României care îşi doresc o viaţă mai bună“, a afirmat Geoană. Acesta a mai declarat că în câteva zile va fi format Guvernul Iohannis, care se va baza pe o coaliţie puternică şi pe un program puternic anticriză. „De azi, sunt preşedintele tuturor românilor şi îi voi trata cu egal respect. Încheiem 20 de ani de perioadă post-comunistă. Încheiem perioada de tranziţie. De mâine, ne ducem spre Europa“, a precizat Mircea Geoană.

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. dan spune:

  gresit….presedintele este TRAIAN BASESCU…
  de ce manipulati poporul cu ziarul????????
  de ce nu asteptati sa se dea rezultatele oficiale????????
  ce fel de ziar sunteti????
  si ar mai fi multe intrebari care pun la indoiala credibilitatea voastra,……..

 2. eugen spune:

  Dan, are dreptate. de ce nu asteptati ca Basescu sa termine de manarit voturile ca in 2004? ptr mine iar voi fi un cetatean roman fara presedinte timp de 5 ani , si ca mine multi altii. si in 2004 era dat castigator Nastase , dar noaptea este un ,,sfetnic,, bun ptr Base, care castiga doar noaptea pe intuneric. daca in 2004 nu am crezut ca Basescu a putut frauda alegerile ,nu stiu de ce dar acum sunt convins ca a facut-o.

 3. florin spune:

  ce banc bun, auzi geoana presedinte

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Liceul Pedagogic Deva, închis de gripa porcinã

Liceul Pedagogic „Sabin Drăgoi” din Deva a fost închis ieri, de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara, din cauza...

Taberele scolare, ocupate de Revelion

Părinţii care sunt nevoiţi să lucreze şi de sărbători le pot pregăti o surpriză celor mici. Astfel, ei pot alege...

Criza reduce litigiile de muncă

Numărul hunedorenilor care îşi dau în judecată angajatorii este mai mic cu aproape 300 faţă de anul trecut. Foştii angajaţi...

Închide