Mircea Bobora, vicepreşedinte al CDR Vest

Ieri a avut loc şedinţa Consiliului pentru Dezvoltare Regională (CDR) Vest. Cu această ocazie, au fost aleşi noul preşedinte şi noul vicepreşedinte ai Consiliului pentru Dezvoltare Regională Vest pentru o perioadă de un an.

Astfel, Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, este noul preşedinte al CDR Vest, iar Mircea Flaviu Bobora (foto), preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, este noul vicepreşedinte al CDR Vest. Totodată, a fost prezentat stadiul de implementare al Regio – Programul Operaţional Regional 2014-2020 – program pentru care Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) îndeplineşte rolul de Organism Intermediar în Regiunea Vest.
Consiliul pentru Dezvoltare Regională Vest este organismul regional deliberativ al Regiunii Vest. El a fost constituit odată cu semnarea Convenţiei de Asociere a celor patru judeţe din regiune, convenţie care a fost semnată de către cei 16 membri ai acestuia. CDR Vest este constituit şi funcţionează pe principii parteneriale la nivelul Regiunii Vest, în scopul coordonării activităţilor de elaborare şi monitorizare ce decurg din politicile de dezvoltare regională. (A.Năstase)

4 comentarii la „Mircea Bobora, vicepreşedinte al CDR Vest

 • 6 septembrie 2018 la 10:25
  Legătură permanentă

  Speram ca domnul Mircea Bobora (omul lui Laurentiu Nistor) sa tina cont ca valea jiului a votat tot timpul (28 ani) cu PSD si sa asfalteze drumul judetean din Parang , drumul judetean Valea de Pesti , …

 • 6 septembrie 2018 la 10:34
  Legătură permanentă

  @Jalea Viului
  Mai voteaza inca 20 de ani…ca sa fi sigur!

 • 7 septembrie 2018 la 11:33
  Legătură permanentă

  Jiule,eu sper ca securisto comunistoidul n-o sa va asfalteze nimic ca sa va invatati minte sa mai votati borfasi

 • 9 septembrie 2018 la 6:27
  Legătură permanentă

  Deocamdata PSD a asfaltat Simeria – Petrosani, Merisor – Vulcan, Vulcan- Saua lu Crai, ca sa mai vorbim de asfaltarile din Uricani si Campu Lu Neag. Se pare ca o sa se asfalteze si drumul din Parang. Exista in proiect si Valea de Pesti – Arcani. Bravo Dorina !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.