www.mesagerulhunedorean.ro

Minorii criminali, trimişi în judecată

03-violatoriCei trei minori care au tâlhărit, bătut şi violat o femeie în centrul Devei, care a  decedat ulterior pe patul de spital, au fost trimişi în judecată, fiind acuzaţi de omor calificat.

Ieri, Tribunalul Hunedoara a încheiat procedura de cameră preliminară şi a hotărât trimiterea dosarului în judecata de fond. Totodată, instanţa a dispus menţinerea minorilor Vasile S., Daniel S. şi Cristian A. în arest preventiv.
În noaptea de 8 spre 9 august, cei trei minori au urmărit-o pe femeia de 40 de ani, cunoscută ca fiind fără adăpost, cu intenţia de a o agresa şi a o deposeda de bunuri. Aceştia au acostat-o în faţa clădirii IPH din centrul Devei, lovind-o de mai multe ori, inclusiv în zona capului. După care, unul dintre ei a violat-o. Din datele procurorilor, autorul violului este Vasile S., din Deva. Ceilalţi doi, Daniel S., tot din Deva, şi Cristian A., din judeţul Bistriţa-Năsăud i-au fost complici la viol. După aproximativ cinci ore, timp în care femeia a zăcut abandonată în boscheţi, a fost găsită de un angajat al unei firme de pază. Aceasta a fost transportată la spital, doar că nu a supravieţuit, în urma loviturii primite în zona craniului. (N. Bumbac)

2 comentarii la „Minorii criminali, trimişi în judecată

  • 29 octombrie 2015 la 13:49
    Permalink

    Ce grija avem sa nu li se vada fata acestor nenorociti! Ba lasa sa ii vada lumea, sa stie de cine sa se fereasca in viitor !

  • 1 noiembrie 2015 la 9:37
    Permalink

    Acest caz seamna cu cel de la Bucuresti, de la club. Prin ce ? Prin faptul ca institutiile abilitate daca si-ar fi facut datoria ar fi putut fi evitate tragediile.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.