Minoră fugită de acasă

16 aprilie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

O femeie din Petrila a sesizat poliţia din oraş că fiica sa, Diana Valentina Stanciu (foto), în vârstă de 14 ani, a plecat de acasă duminică, în jurul orei 01:00, şi nu s-a mai întors.
Mama fetei a declarat că nu e prima oară când aceasta pleacă de acasă, existând posibilitatea să fi plecat cu un prieten, în Arad. Semnalmentele minorei sunt următoarele: înălţime 1,50 m, aproximativ 45 kg, ochi căprui, păr şaten, tuns la baza umerilor, faţă ovală, ten măsliniu, fără semne particulare.
La data plecării, minora era îmbrăcată cu o bluză de trening de culoare roz cu două dungi roşii pe mâneci, o pereche de blue-jeans şi pantofi sport de culoare roz.
Tânăra este urmărită naţional, iar persoanele care pot furniza informaţii utile anchetei sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112. (A.Clej)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Autorităţile rămân în alertă

Autorităţile judeţene rămân în continuare pe poziţii pentru a monitoriza poluarea cu ulei de transformator de pe Râul Mureş. Deocamdată,...

Mircia Muntean, un an de puşcărie

În această lună se va împlini un an de când fostul primar al Devei, Mircia Muntean (foto), a fost condamnat...

Petiţie on-line pentru redeschiderea Spitalului din Petrila

Preşedintele PRM Hunedoara, Emanoel Andronache (foto), a iniţiat o petiţie on-line de strângere de semnături pentru redeschiderea Spitalului din Petrila.

Închide