Minoră dispărută fără urmă

19 octombrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Livia Botici

O tânără, în vârstă de 16 ani, din municipiul Hunedoara, este căutată de familia sa şi de oamenii legii, după ce vineri a dispărut de acasă. Deşi s-au făcut verificări în toată localitatea de domiciliu, minora nu a fost de găsit, motiv pentru care a fost dată în urmărire naţională.

Dacă aţi văzut-o, anunţaţi poliţia!

Vineri dimineaţă, Maria Harhătă (foto) a plecat înspre şcoală. Cu toate acestea, la ora 14, fata nu a revenit acasă, după ore. Până a doua zi, părinţii au căutat-o disperaţi pe la toate prietenele, dar nimeni nu ştia nimic despre adolescentă. Sâmbătă, fără o altă speranţă, familia elevei a anunţat poliţia. „Părinţii nu au putut furniza informaţii cu privire la locul în care s-ar putea afla tânăra. Poliţiştii hunedoreni au demarat căutările, însă până ieri, fără rezultat. Din acest motiv, hunedoreanca a fost dată în urmărire naţională, fotografia şi semnalmentele acesteia fiind transmise unităţilor de poliţie din întreaga ţară”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara.

Maria Harhătă prezintă următoarele semnalmente: înălţime – 167 cm, păr negru, lung, purtat pe spate, faţă ovală, sprâncene arcuite, ochi căprui, nas rectiliniu, bărbia ascuţită. În ziua în care a plecat de acasă, fata era îmbrăcată în geacă de tercot de culoare roşie, blue-jeans, pantofi negri cu toc, posibil ochelari de vedere. Toţi cei care pot da informaţii referitor la locul în care se află minora sunt rugaţi să se adreseze poliţiei sau să apeleze serviciul 112.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Primarul Lupeniului, acuzat cã ascunde datoria publicã

Primarul municipiului Lupeni, Cornel Resmeriţă, trebuie să explice instanţei de judecată cu cât a îndatorat administraţia publică. Un consilier local...

„Hingherii” de maşini au numai de câştigat din lipsa parcărilor

Lipsa parcărilor în municipiul Deva creează două fenomene: şoferii sunt plini de nervi, pentru că trebuie să se „bată” ca...

O „perfectă” s-a împiedicat, trei au defilat

Victorioasă în toate meciurile disputate în primele opt etape, AS FC Cristur a făcut primul pas greşit în runda a...

Închide