Eveniment

Minoră dispărută fără urmă

Livia Botici

O tânără, în vârstă de 16 ani, din municipiul Hunedoara, este căutată de familia sa şi de oamenii legii, după ce vineri a dispărut de acasă. Deşi s-au făcut verificări în toată localitatea de domiciliu, minora nu a fost de găsit, motiv pentru care a fost dată în urmărire naţională.

Dacă aţi văzut-o, anunţaţi poliţia!

Vineri dimineaţă, Maria Harhătă (foto) a plecat înspre şcoală. Cu toate acestea, la ora 14, fata nu a revenit acasă, după ore. Până a doua zi, părinţii au căutat-o disperaţi pe la toate prietenele, dar nimeni nu ştia nimic despre adolescentă. Sâmbătă, fără o altă speranţă, familia elevei a anunţat poliţia. „Părinţii nu au putut furniza informaţii cu privire la locul în care s-ar putea afla tânăra. Poliţiştii hunedoreni au demarat căutările, însă până ieri, fără rezultat. Din acest motiv, hunedoreanca a fost dată în urmărire naţională, fotografia şi semnalmentele acesteia fiind transmise unităţilor de poliţie din întreaga ţară”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara.

Maria Harhătă prezintă următoarele semnalmente: înălţime – 167 cm, păr negru, lung, purtat pe spate, faţă ovală, sprâncene arcuite, ochi căprui, nas rectiliniu, bărbia ascuţită. În ziua în care a plecat de acasă, fata era îmbrăcată în geacă de tercot de culoare roşie, blue-jeans, pantofi negri cu toc, posibil ochelari de vedere. Toţi cei care pot da informaţii referitor la locul în care se află minora sunt rugaţi să se adreseze poliţiei sau să apeleze serviciul 112.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura