Minora din Deva, plecată de acasă, a fost găsită

26 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Mircea Crivăț

    Minora de 15 ani din Deva, care a plecat de bunăvoie de acasă în urmă cu o săptămână, spunând că merge la o prietenă din Ploieşti, dar la care nu a mai ajuns, a fost găsită de poliţişti într-o comună din judeţul Dâmboviţa.
“Minora, care se afla în urmărire naţională şi internaţională, a fost depistată, joi, la locuinţa unui tânăr în vârstă de 23 de ani, cu care se pare că avea o relaţie, şi a declarat că nu a fost victimă a niciunei infracţiuni. Din cercetări a reieşit faptul că minora, împreună cu tânărul de 23 de ani şi cu un alt bărbat, în vârstă de 34 de ani, prietenul tânărului, s-a deplasat de bunăvoie, în data de 17 octombrie, în localitatea unde a fost depistată, folosind mijloace de transport în comun”, a declarat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Fata şi cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei din oraşul Moreni, pentru a fi audiaţi în vederea stabilirii stării de fapt şi a împrejurărilor în care tânăra a plecat de acasă. Ulterior, o escortă din cadrul Poliţiei Deva s-a deplasat la sediul Poliţiei Moreni pentru a prelua minora, adolescenta fiind adusă la Centrul de Primire a Minorilor în Regim de Urgenţă Deva. Despre această situaţie au fost informaţi şi reprezentanţii Direcţiei de Protecţia Copilului Hunedoara.
În acţiunile desfăşurate pentru depistarea tinerei au fost implicaţi poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale Hunedoara, dar şi din judeţele Prahova şi Dâmboviţa, ai Biroului de Analiza Informaţiilor Hunedoara şi ai Biroului de Investigaţii Criminale Deva, sub coordonarea ofiţerilor din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale a IGPR.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A fost pusă în funcțiune hidrocentrala Bretea de pe râul Strei

Sorin Blada, Agerpres Hidrocentrala Bretea, situată pe cursul râului Strei din judeţul Hunedoara, cu o putere instalată de 12 MW,...

Invenție a unui inginer din Deva, premiată la Salonul Auto București

Sorin Blada, Agerpres     Un inginer din Deva a gândit şi pus pe hârtie un mecanism ce permite creşterea...

Angajaţii lunii septembrie la Apa Serv Valea Jiului

Creşterea gradului de încasare a facturilor pentru serviciile prestate beneficiarilor, scăderea timpului de intervenţie la avariile semnalate pe reţelele de...

Închide