Actualitate

Minoră de 16 ani, dispărută de la domiciliu

disparutaOana Mihnea

Beatrice Alina Bilic (foto), o adolescentă de 16 ani, din municipiul Hunedoara, a plecat de acasă din 2 decembrie a.c. şi nu a mai revenit.

Tatăl fetei este cel care a anunţat autorităţile despre dispariţia fiicei lui, care este elevă. Bărbatul le-a spus poliţiştilor că Beatrice nu s-a prezentat la cursuri în 2 decembrie şi nici nu a mai ajuns acasă. De asemenea, acesta a mai menţionat că fata lui, înainte de a pleca de acasă, a luat 300 de euro din dulap. Nu este pentru prima dată când minora pleacă de acasă, în 2010 aceasta a mai părăsit domiciliul şi a fost găsită la scurt timp tot în municipiul Hunedoara.
„În momentul plecării, minora purta un palton din stofă de culoare neagră, lung până la genunchi şi cizme din piele. Are 1,60 m înălţime, păr negru şi lung, faţa rotundă, ochi căprui, poartă ochelari şi are aproximativ 70 de kilograme“, este menţionat în comunicatul IPJ Hunedoara. În urma sesizării, poliţiştii au pornit în căutarea fetei, ea fiind dată în urmărire naţională şi în consemn la frontieră. Persoanele care pot oferi informaţii despre Beatrice Alina Bilic sunt rugate să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată unitate de poliţie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura