Minor dispărut după ce a lăsat un bilet care a îngrozit familia adoptivă

15 martie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Cosmin-Alexandru Munteanu (foto), în vârstă de 15 ani, este căutat de poliţişti după ce a fost dat dispărut de custodele lui, Daniel Bernat. Minorul este luat în plasament de o familie din satul Reea, comuna Toteşti, iar în 14 martie a plecat voluntar de acasă, cu bicicleta, lăsând un bilet de adio care a îngrozit familia adoptivă.
Din datele IPJ Hunedoara, în dormitorul minorului, într-o noptieră, a fost găsit un bilet prin care Cosmin-Alexandru îşi cere scuze familiei la care se afla în plasament, menţionând că intenţionează să-şi pună capăt zilelor.
Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorului sunt rugate să anunţe poliţiştii. Cosmin-Alexandru Munteanu poate fi recunoscut după următoarele semnalmente: înălţime aproximativ 1,70 m, păr negru, creţ, tuns scurt, faţa ovală, ochi căprui, nas mijlociu, gura mijlocie, ten măsliniu cu urme de acnee pe faţă, îmbrăcat cu fâş negru, pantaloni blue jeans de culoare albastră strânşi pe corp, încălţat cu ghete de culoare neagră, acesta neavând asupra sa telefon mobil, bani sau alte bunuri. (N.Bumbac)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Judecat pentru tentativă de omor

Un bărbat din municipiul Hunedoara, în vârstă de 78 de ani, Florea Cismaru, a ajuns în situaţia să fie tras...

Iulian Ceia contestă executarea pedepsei

Hunedoreanul Iulian Ceia (foto), condamnat în dosarul „Comorile Dacice I”, a depus la Tribunalul Hunedoara o contestaţie la executarea pedepsei....

Robert Muzsic, exclus din PNL

Consilierul local PNL din municipiul Hunedoara, Robert Muzsic, a fost exclus, ieri, din partid. Decizia a fost luată de Biroul...

Închide