Sport

MINIVOLEI. Cel mai bun rezultat

Calificată la turneul semifinal al Campionatului național de minivolei, LPS Cetate Deva (foto) a înregistrat trei victorii din trei meciuri în faza grupelor: Cetate Deva-Alpha Sibiu
3-0, 3-1 cu Muscelul Câmpulung și 3-1 cu Dinamo. Echipa deveană, pregătită de prof. Liviu Grădinaru, s-a calificat ca urmare a acestor rezultate în semi­finala turneului final de la Craiova, unde a întâlnit pe CSV Craiova, meciul fiind câștigat de gazde cu 3-1.
În finala mică a turneului, devencele au fost întrecute de Muscelul Câmpulung cu scorul de 3-1 și au încheiat par­ti­ci­parea pe un onorant loc IV. Nadia Blaga și Irina Lascău au obținut premii spe­ciale.
Competiția a fost câștigată de echipa de la CSS Buzău, urmată în clasament de CSV Craiova și Muscelul Câmpulung. Pe locurile următoare s-au clasat LPS Cetate Deva, CNN Craiova, Dinamo București, LPS Brăila și Alpha Sibiu.
Acesta este cel mai bun rezultat din istoria recentă a competițiilor de volei pentru municipiul Deva. Au evoluat pentru LPS Cetate Deva: Nadia Blaga, Tiana Dobromir, Ioana Vorovenci, Cătălina Petraș, Maria Mateescu, Sara Rădulescu, Irina Lascău și Ștefania Vorovenci.

One thought on “MINIVOLEI. Cel mai bun rezultat

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.