Ministrul Natalia Intotero a participat la proiectul AmbasaDOR DE BUCOVINA

28 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

    Cadre didactice de excepție din diaspora și din România au luat parte zilele acestea, la Suceava, la un proiect bazat pe schimburi de experiență și formare, finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.

     Participanților la proiectul “Diaspora – Educaţie şi Formare. AmbasaDOR DE BUCOVINA” inițiat de Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universității „Ştefan cel Mare” din Suceava li s-a alăturat vineri și ministrul Natalia-Elena Intotero (foto).

Ministrul a dorit să-i cunoască pe profesorii, cercetătorii și managerii români veniți din diaspora, dar și pe participanții din România – cadre didactice, cercetători și specialiști în administrația educațională, absolvenţi și studenţi din Suceava.

Natalia-Elena Intotero a amintit că valorile din educație sunt o carte de vizită a României și a românilor peste tot în lume și le-a mulțumit oaspeților din străinătate și din România pentru participarea la acest proiect care va face posibile colaborări și parteneriate cât mai strânse între elitele românești din diaspora și cele din țară. De asemenea, ministrul și-a exprimat speranța ca prin astfel de programe să se creeze un spaţiu destinat comunicării şi formării unei reţele profesionale de experţi români în educaţie și să se consolideze identitatea culturală a românilor, obiective extrem de importante pentru Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.

Proiectul “Diaspora – Educaţie şi Formare. AmbasaDOR DE BUCOVINA” s-a derulat în perioada 22-26 iulie 2019 și a primit o finanțare de 38.000 de lei din partea MRP. (A. Năstase)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii, 29.07.2019

Şi-au mazilit şeful invocând tot felul de motive aberante şi au realizat că au căzut din lac în puţ. Este...

Bulină neagră, 29.07.2019

Mircea Nuţă, bărbat din judeţul Dolj Pentru că fiind acuzat că a violat şi tâlhărit o pensionară din Şoimuş, a...

Bulină albă, 29.07.2019

Alin Iovănescu, consilier judeţean social democrat Pentru că a insistat la conducerea Consiliului Judeţean Hunedoara pentru redeschiderea drumului Judeţean care duce...

Închide