Gura lumii, 29.07.2019

28 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Şi-au mazilit şeful invocând tot felul de motive aberante şi au realizat că au căzut din lac în puţ. Este vorba de o organizaţie ce s-ar ocupa de copiii din flori şi al cărei lider, care n-a fost tocmai uşă de biserică, se bucura totuşi de un sprijin. Lună de lună primea ajutoare de peste mări şi ţări şi astfel mai răsuflau uşuraţi vreo câţiva năpăstuiţi. Subordonaţii lui l-au tocat cât au putut, iar şefii de la centru au decis să-l schimbe cu un individ şi mai rău. Gurile rele spun că noul venit nici bine nu s-a instalat în biroul de şef şi a şi comis-o. Zilele trecute a sosit la sediul organizaţiei un transport umanitar şi în loc să se aloce bunurile pe baza nevoilor celor cărora le erau destinate, şeful s-a băgat cu rubedeniile în magazie şi şi-a pus deoparte tot ce era mai valoros.
nSe plângea că a fost supus unui şantaj din partea unor tipi care se ocupă cu tot felul de fărădelegi, dar realitatea este cu totul alta. Un individ a urlat cât l-a ţinut gura că este o victimă şi că nimeni nu vrea să-I facă dreptate. În cele din urmă, nişte băieţi specializaţi în asemenea infracţiuni au intrat pe fir şi ceea ce au descoperit este departe de realitatea prezentată de ”onestul” abuzat. Gurile rele spun că afaceristul, care ţipa ca din gură de şarpe, este doar un infractor cu zile numărate în libertate. A încercat să forţeze mai mulţi investigatori să-l facă basma curată în dosare şi cum n-a reuşit s-a dat lovit. A mizat pe faptul că tot prin acest procedeu l-a băgat la răcoare, în urmă cu mai mulţi ani, pe un individ important dar nesăbuit.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulină neagră, 29.07.2019

Mircea Nuţă, bărbat din judeţul Dolj Pentru că fiind acuzat că a violat şi tâlhărit o pensionară din Şoimuş, a...

Bulină albă, 29.07.2019

Alin Iovănescu, consilier judeţean social democrat Pentru că a insistat la conducerea Consiliului Judeţean Hunedoara pentru redeschiderea drumului Judeţean care duce...

După mai multe expediţii, au cucerit şi Vârful Ararat, Patru brădeni, pe muntele unde s-a oprit Arca lui Noe!

După mai multe expediţii, au cucerit şi Vârful Ararat, Patru brădeni, pe muntele unde s-a oprit Arca lui Noe!

Închide