FlashPolitica si administratie

Ministrul liberal al Energiei mai închide o termocentrală din județ

Sorina Popa

Gata, au pus capac și Termocentralei Paroșeni! Amendamentul senatorului PSD Cristian Resmeriță, prin care so­licita ca termocentrala din Valea Jiului să nu fie închisă, a fost respins, ieri, în Parlament.

Dezamăgit de cei de la AUR
Reamintim că același ministru Virgil Popescu mai trage o palmă județului nos­tru, propunând, printr-o lege, decar­bo­narea sistemului energetic din România, în condițiile în care toată Europa se în­toarce la cărbune.
„În Termocentrala Paroșeni s-au in­ves­tit în ultimii ani peste 65 de milioane de dolari, jumătate de la guvern, jumă­tate din granturi europene. Au votat pentru ca termocentrala să funcționeze și pe mai departe cei de la PSD și UDMR. Liberalii au votat pentru închiderea Paroșeniului, la fel USR și AUR. Dacă de la cei de la USR nu am pretenții, nu mă miră că au votat așa, deoarece ei vo­tează împotrivă la tot, cei de la AUR m-au dezamăgit. Adică, au mers de la Țebea (n.r.- sărbătoarea de la Țebea) la Mintia, au făcut proteste acolo, că s-a închis Termocentrala Mintia și acum vo­tează pentru închiderea celei de la Paroșeni”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura