Ministerul Energiei a desemnat un administrator special la CEH

12 iulie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

05 bogdan-stanescu-mae

Ministerul Energiei l-a desemnat administrator special al Complexului Energetic Hunedoara (CEH) pe Bogdan Stănescu (foto), după reintrarea societăţii în insolvenţă. Ca urmare a acestei desemnări, Consiliul de Administraţie al CEH a fost dizolvat.
Bogdan Stănescu a avut mai multe funcţii în ministere şi în companii producătoare de energie şi a făcut parte din echipa fostului ministru al Energiei, Andrei Gerea. Noul administrator special vine într-un context în care la CEH, angajaţii negociază semnarea contractului colectiv de muncă (CCM), fiind în pregătire şi un val de disponibilizări. „Noi am demarat negocierile pentru semnarea CCM, iar oferta angajatorului a fost un contract fără drepturi. Să vedem cu ce strategie vine administratorul special pentru a creşte veniturile societăţii”, a precizat Cristian Iştoc, vicepreşedintele Federaţiei Sindicale Naţionale Mine Energie.
CEH mai are şi un administrator judiciar provizoriu, respectiv Casa de Insolvenţă GMC din Craiova, desemnat de Tribunalul Hunedoara prin hotărârea de admitere a cererii de intrare în insolvenţă. (N. Bumbac)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ceai verde sau negru?

Cafeaua ce ne trezeşte dimineaţa ar putea fi înlocuită cu o soluţie mult mai bună cu minimum de dezavantaje şi...

Hunedoreanul Ionuţ Radu va juca în a treia ligă belgiană

Fotbalistul format la Centrul de Copii şi Juniori al Corvinului Hunedoara se află în faţa unei noi aventuri din cariera...

Rezultate bune pentru piloţii hunedoreni la Cupa Gorjului

Piloţii hunedoreni prezenţi la Cupa Gorjului, a patra etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă 2016, au avut prestaţii...

Închide