Minerul Lupeni se desfiinţeazã?

4 octombrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Minerul Lupeni a suferit al treilea eşec consecutiv, 0-3 cu Dacia Mioveni, sâmbătă, acasă. Enervat de şirul negativ al echipei, preşedintele onorific al clubului, primarul Lupeniului, Cornel Resmeriţă, a anunţat că va desfiinţa echipa.

Realitate sau armă psihologică

Conform unor surse neoficiale, jucătorii echipei Minerul Lupeni au fost anunţaţi, la finalul meciului, că sunt liberi de contract şi pot pleca unde doresc, întrucât echipa se va desfiinţa din cauza crizei financiare şi a arbitrajelor potrivnice. „Nu vreau să îmi bat joc de oamenii din oraş şi să bag bani într-o echipă care nu oferă nimic. Arbitrajele împotriva noastră şi lipsa banilor m-au determinat să iau această decizie”, a declarat Cornel Resmeriţă pentru site-ul www.liga2.ro. Rămâne de văzut dacă anunţul va deveni o realitate şi va fi făcut public în mod oficial azi, la ora 11.00, la Primăria Lupeni, sau dacă a fost vorba doar de o „fumigenă” menită a-i speria pe jucători.

Victorie degeaba?

Jucătorii Daciei i-au băgat în subteran pe mineri, fără a forţa prea mult sau a avea un joc extraordinar. Au fost suficiente trei momente de „sclipire” ale unor fotbalişti de la Mioveni şi „lupii negri” au fost îngenuncheaţi. Vladu (min. 4) a marcat direct din corner, Ayza (min. 21) a făcut 2-0 din lovitură de la 11 metri, iar Dulcea (min. 84) a încheiat definitiv conturile, 3-0, cu un şut la colţul lung. Oaspeţii au mai ratat câteva bune ocazii de a-şi majora avantajul, în timp ce echipa pregătită de Ionel Augustin a părut a fi din alt film, singurele momente de fotbal fiind ocaziile ratate de Deaconescu. Dacă Minerul se va desfiinţa, cum a anunţat primarul Resmeriţă, Dacia a câştigat degeaba, întrucât punctele îi vor fi anulate.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Când mergi la rãzboi ca victimã sigurã…

Mureşul Deva ar trebui să înveţe cum se câştigă un meci din... pământ şi iarbă verde, după ce a pierdut,...

Bulina neagra

Dorin Curtean, city-managerul Petrilei Pentru că în urma asfaltării drumului din oraş, gurile de canal au fost înălţate şi reprezintă...

Bulina alba

Toma Coconea, instructor de parapantă, Petroşani   Pentru că participările sale la competiţiile extreme fac publicitate zonei turistice Parâng, Văii...

Închide