Sport

Minerul Lupeni, în „război rece” cu F.R.F.

Ciprian Marinuţ

Oficialii echipei din Valea Jiului se plâng că Federaţia îi favorizează pe cei de la UTA Arad într-un litigiu cu clubul din Lupeni. Minerii susţin că F.R.F. ezită să ia măsura neprogramării în campionat a alb-roşiilor, deşi aceştia nu şi-au achitat o datorie de 6.000 de euro faţă de mineri, restantă de şapte luni.

Un transfer cu cântec

„Zâzania” între cele două cluburi are la bază transferul lui Vali Apostol, pentru care minerii susţin că mai au de încasat de la arădeni suma de 6.000 de euro. Cei de la Minerul Lupeni acuză Federaţia că face jocurile echipelor puternice şi discriminează cluburile mici. „UTA trebuia să ne dea banii din luna septembrie 2009. Am trimis o căruţă de faxuri la Federaţie, dar noi, echipele mici, nu suntem băgate în seamă. Noi a trebuit să plătim orice datorie, oricât de mică, pentru că altfel nu am fi fost programaţi în campionat, iar UTA, de şapte luni de zile, este păsuită, în ciuda faptului că am cerut neprogramarea ei în campionat. Se pare că legile sunt doar pentru cei mici nu şi pentru echipele cu nume. Federaţia ignoră toate faxurile pe care noi le trimitem”, a declarat preşedintele echipei Minerul Lupeni, Mihai Basarab.

Au plătit datoria către Chiţu

Oficialul echipei din Lupeni spune că clubul a achitat datoria de 2.600 de euro către fostul jucător Alexandru Chiţu. „Dacă nu plăteam datoria, nu am fi fost programaţi în partida cu Târgu Mureş. Din păcate, numai noi trebuie să plătim până la ultimul leu, alte cluburi nu sunt obligate să ne achite datoriile”, a mai precizat Basarab.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura