Eveniment

Minerii dau startul protestelor

Un întreg schimb al Exploatării Miniere Paroşeni din Vulcan a protestat ieri dimineaţă, ortacii refuzând să intre în subteran, după ce au auzit că directorul lor ar urma să fie schimbat din funcţie.
Astfel, câteva zeci de ortaci aflaţi în schimbul I, care trebuiau să coboare în mină, s-au adunat în sala de apel a subunităţii miniere, la ora şase dimineaţa şi au cerut ca şefii de la Compania Naţională a Huilei să se întâlnească cu ei, pentru a le da asigurări că nu li se va schimba directorul. După circa 30 de minute de „grevă”, minerii au fost convinşi chiar de superiorul lor, directorul minei, Nicolae Drăgoi, că nu s-a pus în discuţie schimbarea sa din funcţie, totul fiind un „zvon aruncat în oraş de persoane necunoscute”. „Nu am fost la Paroşeni să discut cu cei care protestau, pentru că, dacă nu am motive serioase, nu pot sta de poveşti cu ei. Oamenii au auzit că se doreşte schimbarea directorului, lucru care nu este adevărat”, a declarat Constantin Jujan, director general CNH Petroşani. (D. Istudor)

3 comentarii la „Minerii dau startul protestelor

  • To see information about this good topic, we buy research papers or custom writing at the term paper writing service. A lot of essays writing services suggest the essay writing just about this good topic.

  • Noi mineri Vaii Jiului nu mai avem incredere in sindicate avem incredere in noi sotiile si copii nostri care vor lupta pentru locurile de munca in minerit intro zona saraca care nu are teren arabil si nu sa facut nimic de ani de zile iar copii nostri nu au locuri de munca sunt multi someri care cauta prin gunoaie,sa loveasca acum fortele de ordine in copii mici si femei flamande ,avem si presa acum alaturi de noi, sau inchis peste jumatate de mine in ultimi 13 ani si sa disponibilizat zeci de mii de mineri dar nu sa creiat locuri de munca .

  • Asa va vreau nu va lasati,voi sunteti singurii din tara care pot reaprinde flacara sperantei in tara asta,sa nu lasam Pe Base sa vanda tara cum a vandut si flota.Acum ne-a vandut pe noi la unguri(avem un prefect maghiar) dar la primul semn iesim in strada ca-n vremurile bune.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura