Mii de locuitori ai municipiului Deva, prezenţi la manifestările dedicate Zilei Naţionale

1 decembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Mircea Crivăţ

Ca niciodată, profitând de ziua însorită, deşi rece, mii de deveni au umplut centrul municipiului Deva pentru a participa la parada militară şi la celelalte manifestări organizate în municipiul reşedinţă de judeţ de Ziua Naţională.
Au defilat în faţa publicului prezent la eveniment personal şi tehnică reprezentativă de la Batalionul 53 Geniu „Scorilo”, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Decebal” Hunedoara, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara”, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara, Direcţia Judeţeană de Informaţii Hunedoara, Penitenciarul Deva, Poliţia Locală Deva, Serviciul Public Judeţean Salvamont, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, Aeroclubul Teritorial Deva, Crucea Roşie Română – Filiala Hunedoara, Garda Cetăţii Devei, Asociaţia „Decebal“ Airsoft Club Deva.
„Conform estimărilor oficiale ale Jandarmeriei Române, astăzi au fost prezenţi la parada de 1 Decembrie de la Deva peste 5.000 de cetăţeni, cea mai mare participare înregistrată vreodată! Le mulţumesc tuturor celor care au venit să sărbătorim împreună Ziua Naţională a României! Îi îmbrăţişez, mai ales, pe toţi copiii pe care părinţii i-au învăţat astăzi să cinstească ţara şi Tricolorul! Impresionant!”, a declarat Nicolae Florin Oancea, primarul municipiului Deva.
După parada militară, pe scena amplasată în Piaţa Unirii au urcat numeroşi interpreţi de muzică populară, în cele două spectacole organizate de Centrul de Cultură şi Artă al judeţului Hunedoara şi de Centrul Cultural „Drăgan Muntean“ Deva, care au fost aplaudaţi de numeroşii spectatori prezenţi.
„Ţin şi eu să mulţumesc tuturor devenilor, şi nu numai, care au fost alături de toţi artiştii care au urcat pe scena din Piaţa Unirii, în cele două spectacole organizate, ieri, de Centrul de Cultură şi Artă al judeţului Hunedoara şi de Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, în cadrul manifestărilor din municipiu dedicate Zilei Naţionale a României, dar şi care au ţinut să fie prezenţi la aprinderea luminilor care împodobesc oraşul în toată perioada sărbătorilor şi a focului de artificii de duminică seara. Îi aşteptăm pe locuitorii municipiului nostru să participe şi la celelalte spectacole pe care le vom organiza în zilele de weekend în perioada Târgului de Crăciun“, a declarat pentru cititorii noştri Cristian Sebastian Fodor, directorul Centrului Cultural „Drăgan Muntean“ Deva.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT. Ce este blestemul?

„La început era Cuvântul şi Cuvântul era la Dumnezeu şi Dumnezeu era Cuvântul.”

Cupa Instituţiilor şi a Firmelor la fotbal

În urma jocurilor disputate în cadrul turneului final al competiţiei din judeţul Hunedoara, după meciuri desfăşurate în limita şi spiritul...

Fotbal, Liga a III-a. LPS Cetate încheie sezonul cu o victorie

Formaţia deveană a jucat această ultimă partidă din actualul sezon acasă… pe terenul de la Simeria, deoarece gazonul de pe...

Închide