EvenimentFlash

Mihalache Marian, suspendat din funcţie

Sorina Popa

Mihalache Marian (foto), acuzat că şi-a omorât iubita în vârstă de 35 de ani, în capitala Irlandei, Dublin, a fost suspendat din funcţia de director adjunct al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA) Hunedoara.

Concurs pentru ocuparea postului

Potrivit directorului instituţiei, Veronica Borungel, „în urma unei adrese a Ministerului Administraţiei şi Internelor, către Ministerul Agriculturii, Mihalache Marian a fost suspendat din funcţie de către ministrul Agriculturii”. În aceste condiţii, Mihalache Marian nu mai ocupă funcţia respectivă, începând cu data de 9 februarie.

Oricum, hunedoreanul nu ar mai fi putut să-şi îndeplinească atribuţiile, deoarece se află în arestul Poliţiei irlandeze, fiind judecat că a omorât-o pe Pricăjan Loredana, o asistentă medicală din satul Vaidei, comuna Romos.

Directorul Veronica Borungel a declarat că în urma acestei situaţii, va fi organizat un concurs pentru ocuparea postului rămas vacant de către Mihalache Marian.

Reamintim că pe 29 ianuarie, Pricăjan Loredana, care lucra ca asistentă la un spital din Dublin, a fost găsită înjunghiată de zeci de ori într-un apartament din campusul Institutului Irlandez de Management. Poliţiştii care au venit la locul tragediei l-au găsit alături de trupul neînsufleţit al femeii pe Mihalache Marian, care era rănit în zona gâtului. Autorităţile irlandeze suspectează că a fost vorba de o crimă pasională, comisă de hunedorean, care apoi a încercat să se sinucidă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura