Mihai Leu şi Dănuţ Budai, campioni naţionali la automobilism

S-a încheiat încă un sezon în Campionatul Naţional de Raliuri, un sezon în care doi piloţi hunedoreni au urcat pe podiumul de premiere, fiind declaraţi campioni naţionali la ediţia 2020.
Mihai Leu şi Dănuţ Budai au încheiat competiţiile automobilistice din acest an în care au avut evoluţiie remarcabile. Dacă Mihai Leu (foto stânga) ne-a obişnuit cu rezul­tatele sale în automobilism, tânărul Dănut Budai (foto dreapta) a avut un sezon de excepţie, care s-a concretizat în două titluri de campion naţional, unul la Swift Cup si unul la nivelul întrecerilor de juniori.
Pentru Dănuţ Budai a fost o muncă de echipă, el avându-l copilot pe parcursul aces­tui an pe chiar tatăl său,Lucian Budai, care
l-a ajutat permanent ca el să fie data de start la fiecare raliu. La finalul sezonului com­pe­ti­ţional din Campionatul National de Raliuri Betano, în palmaresul pilotului hunedorean se adaugă:titlul de campion naţional la Swift Cup, cel de la juniori şi titlul de vicecampion national la clasa RC5. De asemenea se adaugă două clasări finale pe locul trei al podiumul national de premiere la competiţia maşinilor cu două roţi motrice faţă şi la com­petiţia pe echipe unde formaţia Sibiu Rally Team a urcat pe podium, cucerind la final medalia de bronz.
De menţionat că în competiţia maşinilor de marcă, Daniel Budai a concurat alături de Radu Necula, Bogdan Talasman, Andrei Mi­traşca, Adrian Flaviu Temeş, el fiind susţinut financiar de o serie de spornsori generoşi, dar şi de Consiliul Local Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare