Mihai Leu se menține pe locul secund în Super Rally

Pilotul francez Jerome France (Formula Renault) a obținut al patrulea succes din tot atâtea posibile în acest sezon din Campionatul Național de Super Rally după ce a fost cel mai rapid și în etapa de la Craiova.

Prezență internațională
Un număr de 31 de concurenți au luat startul la Craiova Super Rally, care a bifat a patra ediție. După ce în 2017 și 2018 s-a impus Titi Aur, iar în 2019 victoria i-a revenit lui Costel Cășuneanu, în acest an pe prima treaptă a podiumului a urcat Jerome France.
Pe un monopost Formula Renault, francezul a dominat atât calificările pe care le-a încheiat pe prima poziție, cât și Finala de 12, acolo unde a dus o luptă intensă cu Mihai Leu.
La bordul unui model Ferrari 458 Challenge, fostul mare campion mondial la box a reușit să coboare de fiecare dată sub timpul înregistrat în manșa precedentă de Jerome France, însă acesta din urmă a continuat să scadă până la 03:15,389.
Diferența finală dintre cei doi a fost de sub o secundă și jumătate, suficient însă ca France să câștige a patra etapă din tot atâtea posibile și să își asigure matematic titlul de campion național la super rally în 2021.
Podiumul etapei de la Craiova a fost completat de Emil Ghinea (Norma M20F), care a încheiat cursa în 03:18,186. Etapa a avut parte și de pre­zență internațională, cu piloți din Bulgaria, Franța, Belgia și Italia.
Jerome France are maximum de puncte după 4 etape, 100, fiind urmat în topul general de Mihai Leu, cu 63 puncte și de Dani Oțil, cu 48 de puncte. Etapa finală de super rally va avea loc pe 23 octombrie în București.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.