Sport

Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie. El a fost transferat de la Hunedoara la Bucureşti

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.
Potrivit Pagina de Timiş, care citează surse din rândul medicilor, starea agra­vată a sportivului a fost cauzată de com­plicaţii apărute la o intervenţie chi­rurgicală suferită în urmă cu trei săp­tămâni, la Spitalul Militar. Medicii de pe secţia de ATI a spitalului din Hunedoara au decis transferul campionului la Bucureşti, acolo unde a fost preluat de reputatul medic Prof. Irinel Popescu. În 2014, Leu a aflat că are cancer la colon. Sportivul a petrecut atunci două luni în spital şi a fost operat de două ori, po­tri­vit sursei citate de News.ro. Sportivul în vârstă de 55 de ani este campion ab­solut la raliuri şi deţine trei titluri na­ţionale la Viteză în Coastă.
Sâmbătă, Mihai Leu a scris pe pagina sa de Facebook: „Vă mulțumesc tuturor pentru gân­durile pozitive. Sunt pe mâini bune și deja mă gândesc să revin cât mai curând la curse”.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura