Sport

Mihai Leu este de NEOPRIT!

Fostul campion mondial la box ama­­tor șj profesionist, Mihai Leu (foto), con­tinuă să impresioneze în automo­bi­lismul sportiv, la 25 de ani de la debutul său, scriu cei de la gandul.ro.

Un ritm incredibil
Acesta este unul dintre favoriți pen­tru titlul de campion Masters la viteză în coastă cu o etapă înainte de final. În weekend, la Râșnov, Leu s-a clasat al doilea la Categoria I, iar acum totul se va decide peste trei săptămâni. Cam­pion național la viteză în coastă în 2019, 2020 și 2021, Leu a revenit anul acesta în Campionatul Național Masters la bordul unui Audi R8 GT3 LMS.
După două zile cu multe schimbări de situație, inclusiv cu el pe prima poziție, Leu a fost al doilea la Râșnov, la doar 1,6 secunde de Alexandru “Dodo” Pițigoi după două manșe de concurs. Astfel, acesta din urmă a preluat și foto­liul de lider cu o etapă înainte de final. „A fost o etapă cu un ritm incre­di­bil, în care am avut un timp mai bun după fiecare manșă. La final, Dodo a fost mai bun, îl felicit pe această cale. A mai rămas o etapă și totul se va decide acolo”, a spus Leu. Înaintea finalei, Trofeul Audi Brașov, care va avea loc pe 14-15 octombrie pe drumul care leagă Poiana Brașov de Brașov, Pițigoi are 83 de puncte, iar Leu a strâns 79. Dacă unul dintre ei va și câștiga etapa, atunci va pleca acasă și cu titlul de campion. (N. Gavrea)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura