Microsoft renunţă la numele de Metro

Sebastian Mezei

Compania Microsoft a dat un comunicat de presă, prin care obliga dezvoltatorii să renunţe la denumirea Metro în toate numele aplicaţiilor şi documentaţiile aferente acestora.
Se pare că motivul principal ar fi întreruperea colaborării cu o mare companie europeană, al cărei nume nu a fost comunicat presei, dar se presupune a fi vorba de compania germană Metro AG.
Microsoft a utilizat acest termen, pentru a numi noua temă şi noul principiu de design din sistemele sale de operare şi se pare ca denumirea Metro nu aparţine celor de la Microsoft. Pentru a evita un proces lung şi costisitor privind copyright-ul pentru acest termen, Microsoft a decis să renunţe definitiv la el, urmând să comunice în cursul săptămânii o nouă denumire.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Autobuze occidentale pe străzile Devei

De la mijlocul săptămânii trecute, pe străzile şi bulevardele municipiului Deva, au început să circule mai multe autobuze frumos colorate.

Recunoaştere pentru salvatorii minieri

La Petroşani, înaintea începerii manifestărilor dedicate Zilei Minerului, cei 29 de salvatori minieri profesionişti din cadrul Staţiei de Salvare Salvamin

Campionat cu 18 echipe

Noul sezon al Ligii a IV-a Hunedoara va porni la start cu un număr de 18 echipe, care au confirmat

Închide