Autobuze occidentale pe străzile Devei

De la mijlocul săptămânii trecute, pe străzile şi bulevardele municipiului Deva, au început să circule mai multe autobuze frumos colorate. Este vorba de autobuzele puse în circulaţie de societatea Tirius Transtur, una din cele două firme care asigură transportul, comun de călători în municipiu.
Potrivit lui Tiberiu Duma, administratorul firmei Tirius Transtur, este vorba de nouă autobuze speciale pentru transportul urban, pe care societatea respectivă le-a achiziţionat, pentru a asigura transportul călătorilor din municipiu în condiţii civilizate, la standarde europene.
„Sunt autobuze cu 22 de locuri pe scaune şi 28 în picioare, având podeaua coborâtă şi rampă specială pentru cărucioarele cu care se deplasează persoanele cu handicap, precum şi aer condiţionat. Le-am pus în circulaţie când am constatat că vremea devine caniculară, pentru a asigura călătorilor condiţii optime de transport. Pe lângă aceste autobuze, mai avem pe traseele din municipiu deservite de noi, încă şapte microbuze cu 12 locuri pe scaune şi 18 în picioare, cu aer condiţionat, şi ele speciale pentru transportul urban”, a declarat administratorul societăţii Tirius Transtur din Deva.
Acestea fiind zise, urmează că pasagerii de pe aceste mijloace de transport în comun să constate dacă, într-adevăr, autobuzele şi microbuzele respective asigură condiţii de confort la nivel european. (M. Crivăţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare