Microbuzele şcolare, verificate de poliţişti

1 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

       Acţiunea derulată de Serviciului Rutier al IPJ Hunedoara urmăreşte ca înainte de începerea anului şcolar, vehiculele de transport copii să funcţioneze în bune condiţii.
Poliţiştii au verificat starea de funcţionare a acestora, sistematizarea rutieră din apropierea unităţilor de învăţământ precum şi documentele pentru punerea în circulatie a autovehiculelor destinate transportului rutier şcolar. ”Cu această ocazie, s-a constatat că, până in momentul de faţă, toate autovehiculele verificate, corespund transportului destinat elevilor. Acţiunile poliţiştilor pe această temă vor continua şi în zilele următoare”, a precizat Carla Strujan, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.
Poliţiştii hunedoreni au descoperit anul acesta mai multe microbuze şcolare care aveau probleme. Ultimul caz a fost la Simeria, iar vehiculul era o bombă pe roţi plină cu elevi. Cel care ducea copiii la şcoală nu avea autorizaţie pentru a face această activitate, iar microbuzul avea defecţiuni tehnice ce ar fi putut duce în orice clipă la o tragedie. şoferul inconştient a fost amendat cu 9.580 lei, însă poliţiştii i-au luat şi plăcuţele cu numerele de înmatriculate şi certificatul de înmatriculare. (Maximilian Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunţ finanţe, 02.09.2019

Orăştioara de Sus: trei acţiuni în două zile

În ultimii ani, comuna Orăştioara de Sus a devenit un nucleu al acţiunilor culturale, sportive şi de divertisment. Nici vineri...

Elev hunedorean, laureat al Olimpiadei Europene de Informatică pentru Juniori

Trei medalii de aur şi una de argint este palmaresul obţinut de elevii români la a treia ediţie a Olimpiadei...

Închide