Mesaj adresat hunedorenilor de Adrian Nicolae David, prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PNL

9 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Dragi hunedoreni, vă rog să nu lăsaţi garda jos, chiar dacă, în goana nebună după voturi şi procente electorale, unii politicieni încearcă să câştige capital politic chiar şi de pe urma acestei crize sanitare pe care o traversează România şi, implicit, judeţul Hunedoara.
Constatăm de la o zi la alta o creştere îngrijorătoare a numărului de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, COVID-19, iar judeţul Hunedoara a raportat în numai câteva ore 27 de teste pozitive, alte câteva zeci fiind încă în lucru. Sunt lucruri care ne îngrijorează şi tocmai din acest motiv vă rog să aveţi încredere că măsurile luate de autorităţi pentru gestionarea crizei sunt nu doar oportune, ci şi imperios necesare, fiind bazate în primul rând pe recomandările venite din partea experţilor în sănătate publică.
Organizaţia Mondială a Sănătăţii a recomandat prudenţă maximă pe fondul acestei pandemii care a afectat întreaga omenire şi cu care din păcate ne confruntăm şi noi. Iar în acest context, îndrăznesc să spun cu toată responsabilitatea că încercările de politizare a acestei crize sanitare de către unii oameni politici iresponsabili, majoritatea venite dinspre arcul politic al PSD sau a partidelor satelit ale social-democraţilor, nu reprezintă altceva decât tentative disperate de recuperare a procentelor electorale, fără ca aceştia să se gândească nici o secundă că pun în pericol sănătatea şi viaţa noastră, a tuturor.
Fie că vorbim despre încercările de minimalizare sau chiar negare a pericolului reprezentat de acest virus, fie că ne referim la contestarea publică a măsurilor luate de autorităţile guvernamentale pentru împiedicarea răspândirii virusului, aceşti politicieni, la ale căror manifestări iresponsabile am asistat cu toţii în ultima perioadă, pun interesul lor personal şi politic mai presus de viaţa noastră!
Aşadar, chiar dacă acum sunt doar la nivel de recomandare şi nu au caracter obligatoriu, dragi hunedoreni, vă rog, pentru sănătatea dvs. şi a celor dragi dvs., să respectaţi cu stricteţe măsurile de protecţie sanitară, respectiv purtarea măştii, păstrarea distanţei, evitarea contactului direct cu alte persoane, igienizarea frecventă a mâinilor.
Sunt lucruri care pot face diferenţa între sănătate şi boală şi, din păcate, chiar între viaţă şi moarte! Cu cât rata de conformare faţă de măsurile de protecţie sanitară este mai mare, cu atât criza sanitară poate fi gestionată mai eficient, iar răspândirea virusului poate fi limitată.
Sunt unul dintre primii hunedoreni care a fost confirmat pozitiv la infecţia cu acest nou virus. Şi, chiar dacă am avut şansa de a avea o formă foarte uşoară a bolii, am văzut în jurul meu durere, am văzut suferinţă şi am văzut eforturile supraomeneşti ale personalului medical de a salva vieţi.
Haideţi să fim cu toţii responsabili, să fim solidari, să avem grijă de noi şi de cei dragi nouă şi să nu zădărnicim tot ceea ce împreună am reuşit până acum!
Vă mulţumesc!
Adrian Nicolae David, prim-vicepreşedinte PNL Hunedoara

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A demisionat de la şefia PSD Simeria

Eduard Felciuc (foto) a demisionat de la şefia organizaţiei Simeria a PSD. Felciuc şi-a depus ieri demisia la partid. El...

Şef nou la Finanţele din judeţ

De ieri, noul şef al Finanţelor hunedorene este Silviu Bruzan. El vine la şefia Direcţiei Finanţelor Publice Hunedoara după ce...

Moment festiv la UAMS Baia de Criş

Pandemia, precum şi regimul special de activitate nu au mai permis conducerii Unităţii de Asistenţă Medico-Socială Baia de Criş ca...

Închide