Menţinuţi în arest preventiv

Oana Mihnea

Sergiu Stoica şi Florin Flore, tinerii din Deva care l-au bătut pe Adrian Văceanu în centrul oraşului, plătesc în continuare pentru fapta lor. Magistraţii de la Judecătoria Deva au decis să îi menţină în arest încă 30 de zile, cei doi fiind acuzaţi de vătămare corporală şi lovire. Bătăuşii pot să conteste hotărârea în 48 de ore de la pronunţare. În urma loviturilor, victima, Adrian Văceanu, a avut nevoie de o operaţie pe creier. El se află în prezent internat la Spitalul Judeţean din Deva, pentru recuperare.

De asemenea, şi Petre Minodor Hotărîş şi Erwin Mustafa Gur, doi hunedoreni acuzaţi de trafic de droguri de mare risc şi constituire de grup infracţional organizat, îşi vor petrece următoarea lună după gratii. Instanţa a decis să le menţină arestul preventiv, respingându-le cererile de înlocuire cu arestul la domiciliu sau controlul judiciar. În acelaşi dosar, alături de cei doi mai sunt acuzaţi doi bărbaţi, Nicolae Moraru şi Sebastian Stelian Cătălin. Traficanţii de droguri au fost prinşi de oamenii legii cu ecstasy şi alte substanţe interzise asupra lor.
Şi Arabela Maria Şaran, tânăra asistentă din Petroşani care şi-a aruncat fătul la gunoi, va mai sta o lună la răcoare. Deşi a sperat că va scăpa de pedeapsă, Curtea de Apel Alba Iulia a respins ieri contestaţia formulată la menţinerea arestului. Tânăra este acuzată de omor calificat după ce, în noaptea de Revelion, şi-a aruncat pruncul nou-născut la ghena de gunoi, iar acesta nu a supravieţuit temperaturilor scăzute.
Ieri, la Tribunalul Hunedoara a fost respinsă şi contestaţia depusă de Sorin Palesică împotriva hotărârii date de Judecătoria Petroşani. Astfel, acesta va rămâne în continuare în spatele zăbrelelor pentru o perioadă de 30 de zile. Interlopul a bătut-o pe salvamontista Miruna Inel şi alte două persoane, în timp ce se aflau într-un local din Staţiunea Straja, la o petrecere. Din cauza loviturilor, tânăra a fost transportată la spital în stare de inconştienţă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.