Memorialul „Paul Barna“ la Kaiac-Canoe

Nicolae Gavrea

Ediţia din acest an a tradiţionalei competiţii de Kaiac-Canoe Memorialul „Paul Barna“ s-a desfăşurat recent pe Lacul Cinciş, în organizarea Clubului Sportiv Nautic Hunedoara, în parteneriat cu Federaţia Română de Kaica-Canoe şi cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Hunedoara.

Reprezentanţii LPS Cetate Deva au înregistrat şi la acest concurs rezultate bune care le dau încredere pentru participarea la naţionalele de la Piteşti. Nadia Haidar a câştigat la concursul de pe Lacul Cinciş, locul I la kaiac 1 junioare III, ca şi în proba de kaiac dublu fete junioare III, unde a făcut echipă cu Larisa Răileanu.
Echipajul alcătuit din Răzvan Săiceanu şi Alexandru Miheţ s-a impus şi a câştigat proba de kaiac 500 m a juniorilor III, juniorul Răzvan Săiceanu înregistrând alte două rezultate bune, el clasându-se pe poziţia secundă la kaiac simplu 500 m, atât la juniori II, cât şi la juniori III. În fine, echipajul Alexandru Mureşan / Bogdan Oprean s-a situat pe locul I în proba de kaiac dublu băieţi juniori III.
Sportivii secţiei devene sunt pregătiţi la baza de la Şoimuş de prof. Alexandru Mureşan şi au şanse mari de a urca pe podiumul de premiere la ediţia din acest an a Campionatelor Naţionale.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.