Medicul Emil Stoica este candidatul PSD pentru Primăria Deva

05-Emil-Stoica-Manager-Ambulanta-Deva-7672Natalia Bumbac

Social-democraţii din judeţ au decis cine va fi candidatul pentru Primăria Deva. Este vorba de medicul Emil Stoica (foto), a cărui candidatură a fost validată la sfârşitul săptămânii trecute de Biroul Municipal al PSD Deva.
„M-am hotărât să intru în această competiţie electorală, pentru a le oferi oamenilor şansa de a alege un altfel de candidat, faţă de cei care au fost până acum. Şansele mele de a câştiga sunt în funcţie de ce îşi doresc alegătorii, dacă îşi doresc să schimbe ceva, sau vor să continue cu aceiaşi oameni”, a declarat medicul Emil Stoica. Acesta a mai spus că este hotărât să se implice în administraţia locală a Devei, în calitate de consilier local, asta în cazul în care nu va câştiga fotoliul de edil al municipiului.
Emil Stoica s-a născut în 6 martie 1972 la Deva, este căsătorit şi are un copil. A absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila din Bucureşti, în prezent fiind medic specialist urgenţă la UPU Deva. În perioada 2006 – 2011 a fost manager al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Hunedoara, după care între 2012 şi 2015 a fost director medical al aceluiaşi serviciu. S-a înscris în PSD din 2012, fiind convins că acum are vârsta şi experienţa necesară pentru a se implica în politica urbei în care s-a născut. Potrivit liderilor social-democraţi din judeţ, candidatura lui Emil Stoica vine pe fondul promisiunilor făcute în faţa electoratului prin care PSD s-a angajat să aducă oameni noi şi tineri în administraţie.

14 comentarii la „Medicul Emil Stoica este candidatul PSD pentru Primăria Deva

 • 6 martie 2016 la 21:37
  Permalink

  Probabil so ieftinit motorina si acuma vrea sa fure ceva si de la primarie.Toata lumea stie ca fura motorina de la ambulanta hunedoara unde era director.Hot Hot si iara hot

 • 6 martie 2016 la 21:47
  Permalink

  Superbă prima declarație a candidatului PSD. Devine primar dacă îl votează…alegătorii. Continuă: dacă mu va fi primar va fi doar…consilier. Surprinde atât de multă profunzime, concizie și claritate.

 • 6 martie 2016 la 21:48
  Permalink

  Sunt un frustrat si imbecil pe deasupra. Doctor care fura motorina? Asta doar un tampit ca mine poate spune!

 • 6 martie 2016 la 21:49
  Permalink

  Sunt un pdl-ist sluga lui timapau si trebuie sa comentez!

 • 6 martie 2016 la 22:00
  Permalink

  @Un liberal 6 Martie 2016 ora 21,49 Nu, ești doar un prostănac dacă tu crezi că idolul tă are vreo șansă.

 • 6 martie 2016 la 22:16
  Permalink

  @Un liberal 6 martie 2016 la 22:00 Crapati? Suferiti? Arde? Arde rau! Exista o explicatie – doctorul va da tratament!

 • 6 martie 2016 la 23:10
  Permalink

  Păcat că a furat motorina din ambulanțe, că odată cu fuziunea PDL-PNL nu mai pot ambulanțele să adune postacii PDL de pe străzi să0i ducă la Zam…

  Voi de motorină vorbiți din cunoștințele proprii , nu? Erați în drum spre Zam în cămasă de forță cu zăbală la gură (și la degete), când omul ăsta rău a oprit ambulanța să fure motorina, de ați fugit care încotro ca păduchii de pe un șocâte la primul internet să vă vărsați dejecțiile în online…

  Om rău, a dat drumu’ la p(r)ostaci 🙁 pentru un litru de motorină…

 • 6 martie 2016 la 23:12
  Permalink

  Păcat că a furat motorina din ambulanțe, că odată cu fuziunea PDL-PNL nu mai pot ambulanțele să adune postacii PDL de pe străzi să-i ducă la Zam…

  Voi de motorină vorbiți din cunoștințele proprii , nu? Erați în drum spre Zam în cămasă de forță cu zăbală la gură (și la degete), când omul ăsta rău a oprit ambulanța să fure motorina, de ați fugit care încotro ca păduchii de pe un șocâte la primul internet să vă vărsați dejecțiile în online…

  Om rău, a dat drumu’ la p(r)ostaci 🙁 pentru un litru de motorină…

 • 7 martie 2016 la 0:32
  Permalink

  Nici eu nu cred că a furat motorină. Donigrările acestea au un iz de securitate. Asta nu înseamnă că…nu tremurăm de frică. Deja este primar. Nici nu mai e nevoie de alegeri. Capisci…Devean îngrijorat?

 • 7 martie 2016 la 13:37
  Permalink

  Domnii mei, sunteti deziformati si rau intentionati. Asta se poate observa cu ochiu liber si de la mare distanta. Puteti sustine cu dovezi cele afirmate? Ar fi bine sa puteti, dar eu stiu sigur ca nu puteti… Sa va spun eu cateva lucruri despre mandatul de Manager al dr. Stoica la Ambulanta Hunedoara (care pot fi sustinute ci dovezi): in 4 ani de mandat, acest om a facut economii la bugetul de stat de circa 1,5 milioane de euro (nu, nu am scris gresit suma), prin reducerea consumului la carburant, piese, medicamente si materiale sanitare, optimizarea statului de functii, bani care s-au returnat bugetului Ministerului Sanatatii.Tot in acest mandat, salariatii au beneficiat de cele mai mari drepturi salariale. Poate ca a fost si o conjuncura legislativa favorabila, insa putea sa risipeasca linistit banii fara sa-l preocupe prea mult banul public. Stiti de ce a facut asta? Pentru ca a trait cu convingerea ca, daca va fi un manager eficient si corect, lumea il va aprecia, chiar daca nu are vreo culoare politica. Stiti care a fost rezultatul? A venit PDL-ul si i-a dat un sut in “dos” ca sa elibereze scaunul in favoarea unei persoane agreate de ei si sa acceada astfel la banii din conturile Ambulantei. Din fericire, obiectivul lor nu a fost atins si banii s-au reintors la bugetul de stat. …atat de mult a furat acest om.
  Cred ca este cel mai integru candidat la Primaria acestui oras de pana acum, tocmai pentru ca nu s-a implicat in viata politica si de aceea va temeti de el atat de mult. Nu stiu cate sanse are sa castige aceste alegeri, nu stiu cat de mult va reusi sa faca din ceea ce isi propune in perioada ce va urma, dar stiu, cu certitudine, ca este un om cinstit, corect, integru, iar cei care l-au cunoscut pana acum imi vor da dreptate.

 • 7 martie 2016 la 21:55
  Permalink

  Dupa ce lua mita de la pacienti fura si motorina.el vrea sa devina un Sorin Oprescu al devei.

 • 8 martie 2016 la 0:46
  Permalink

  Este un lucru bine știut că dacă postacilor le chiorăie mațele de foame, visează motorină. Motorină, motorină, motorină…

  Dar nu am crezut că voi prinde ziua în care postacii vor visa mită. Și de altfel este aberant să te aștepți ca unul de la urgențe să ceară, și, culmea, să primească, mită de la un muribund inconștient..

  Aș fi înțeles, chiar aș fi crezut, o acuzație cum că la urgențe fură portofelul muribundului, dar se vede treaba că postacul a furat portofelul înaintea managerului. Păi dacă ați furat portofelul, de ce vă e foame, postacii mamii, de visați iar motorină? Sau nu vă mai dă nimeni bani și miorlăiți și voi prin internet, poate, poate vă mai dă cineva un tain pentru aberațiile voastre?

  Stați liniștiți, nimeni nu a dat și nici nu va da nici un ban pe d`alde voi.

 • 8 martie 2016 la 10:32
  Permalink

  Bai fratilor , nu va imbatati cu apa rece.
  Medicina e una si administratia e alta.
  Adica incercati, cat se poate fara injuraturi, sa ganditi la rece.
  Una e sa te formezi si sa tragi pe medicina adevarata si cu totul altceva e sa stii sa faci administratie. Nici una din materiile facute la facultatea de medicina nu te recomanda nici in politica mare si nici in administrarea unui municipiu, iar echipa buna din spate nu denota doar marioneta din fata.
  Extremele pro si contra, tradeaza doar incordarea si mai putin aplecarea spre analiza.
  Oricum, fetii frumosi scosi de politicieni din joben in ultimii 26 de ani cam toti au dat chix.

 • 8 martie 2016 la 16:24
  Permalink

  Machiavelli are dreptate. Pe de altă parte nu există la noi nu există școală care să pregătească primari ca atare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.