Medalii pentru tinerii karateka de la CSM Petroşani

4 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Reprezentanţii secţiei de karate de la CSM Jiul Petroşani au participat la întrecerile din cadrul competiţiei dotată cu CUPA SAISHIN, organizată la Râmnicu Vâlcea.

Cei 13 sportivi debutanţi la astfel de întreceri au cucerit şapte medalii – una de aur, două de argint şi patru de bronz. Medalia de aur a fost obţinută de către Sebastian Breazu, la categoria 8-10 ani, 30 kg, iar cele două de argint le-au revenit colegilor lui, Victor Igărelu (8-10 ani la + 35 kg) şi Alexandru Bradu (14-15 ani + 70 kg).
Au urcat pe podiumul de premiere şi au cucerit medaliile de bronz: Cristian Ostafie (categoria 8-10 ani, 25 kg), Rareş Velcu (8-10 ani, 30 kg), Răzvan Soreaţă (11-12 ani, 35 kg) şi Diana Ghiura (12-13 ani, 35 kg).
Toţi aceşti sportivi sunt pregătiţi la clubul din Valea Jiului de către prof. Radu Polifronie, cel care a readus speranţa calificării artelor marţiale din judeţ la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Clarificarea rolului Autorităţii de Certificare

Pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene, Acte normative în consultare publică, a fost publicat, în data de 24.05.2019, Proiect Ordonanţă de...

Lovitură de teatru: preşedinţii de consilii judeţene, aleşi prin vot uninominal!

Vicepremierul Daniel Suciu a declarat, ieri, la finalul şedinţei de guvern, că a primit puncte de vedere de la 34...

Bulina neagră, 4.06.2019

Alin Danciu, tânăr din municipiul Vulcan Pentru că a fost arestat preventiv sub acuzaţia de abuz sexual asupra unei copile...

Închide