Medalii pentru pugilistele de la Hunedoara la Cupa României

7 martie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

În Sala Polivalenată din municipiul Sibiu s-au desfăşurat întrecerile ediţiei din acest an a tradiţionalei competiţii Cupa României adre­sate numai fetelor, băieţii având pro­gra­mată competiţia la Iaşi peste o săptămână.
Încă odată şcoala boxului hunedorean s-a evidenţiat, sportivele din municipul Hune­doa­ra obţinând rezultate deosebite. Cele trei reprezentante ale Clubului Sportiv Şcolar Hunedoara, care au evoluat pe ringul instalat în Sala Transilvania din Sibiu au obţinut ur­mătoarele rezultate: Iulia Tinca (foto stânga), încă junioară,este câştigătoarea medaliei de aur la categoria 57 kg, Maria Bodesteanu (cadetă) a câştigat medalia de argint la ca­te­go­ria 80 kg, iar Cristina Hengheriu (cadetă)
s-a clasat pe locul al treilea şi a cucerit medalia de bronz la categoria 48 kg.
De asemenea, Xenia Jorneac (foto dreap­ta), componentă a CS Hunedoara, a revenit în competiţiile interne de box (după o pauză de şapte ani), iar la competiţia de la Sibiu, ea a fost prezentă în finala de la senioare unde a întâlnit-o pe Eugenia Anghel (SCM Craiova). Victoria a fost decisă la puncte cu 3-2 în fa­voarea sportivei din Oltenia. Felicitări Xenia pentru revenirea în ring şi multe alte suc­cese! (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina albă

Ioan Sebastian Bara, managerul Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Pentru că, după o intrerupere de aproape un an de zile, cauzată...

Bulina neagră

Petrişor Lăcătuş, tânăr din municipiul Vulcan Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat de tâlhărie, după ce, împreună...

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că unii au darul de a pro­mo­va în funcţii foarte im­por­tante tot personaje din astea, care îi...

Închide