; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Medalii pentru luptătorii din judeţ

17 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

La Campionatul Naţional de Lupte Libere ce a avut loc recent la Târgovişte şi unde au fost prezenţi peste 200 dintre cei mai valoroşi juniori ai momentului, sportivii din judeţ au fost din nou în centrul atenţiei.

Aşa cum am menţionat, Denisa Fodor (antrenor Suraj Moravan), elevă a Liceului cu Program Sportiv „Cetate“ Deva şi componentă a Lotului Naţional de lupte FW, a câştigat titlul de campioană naţională la aceste întreceri finale. În cele trei tururi pe care le-a disputat la Târgovişte deveanca a trecut de Patricia Buibar (CSA Steaua Bucureşti) pe care a învins-o cu 5-0, de Elena Lungu (CSM Oneşti) în faţa căreia a câştigat cu 3-0 şi tuş, iar în finală a trecut de Cristina Ungureanu (CSM Craiova) cu 2-0 şi tuş.
Mădălina Pusok, legitimată la CS Inter Petrila, pregătită de antrenorul Marian Lukacs, a câştigat medalia de bronz în cadrul categoriei 72 kg, iar Alexandra Chiş (foto), legitimată la CSS Petroşani, unde se pregăteşte cu antrenorul Gheorghe Răducu, a cucerit medalia de bronz la categoria 68 de kg. (N.Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Karate modern. Medalii pentru sportivii din Valea Jiului

O nouă generaţie de tineri practicanţi ai artelor marţiale de la secţia de karate WKF a CSM Jiul Petroşani s-a...

Optimile de finală ale Cupei României la fotbal – faza judeţeană

Cupa României la fotbal – etapa judeţeană a ajuns acum în faza optimilor de finală, unde vor intra în competiţie...

Accident din cauza oboselii

Trei tineri au fost răniţi în urma accidentului produs pe DN 7, pe raza localităţii Mintia, ieri dimineaţă. Potrivit poliţiştilor,...

Închide