Medalii pentru karatiştii din Valea Jiului

19 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

În perioada 14-16 iunie a avut loc la Arad a VII -a ediţie a Campionatului European de Karate Shito Ryu la care au participat peste 500 de sportivi din 17 ţări.

Din lotul naţional al României au făcut parte şi şapte sportivi ai CSM Jiul Petroşani, care au obţinut 2 medalii de aur, două de argint, patru de bronz şi trei locuri 5.
Miruna Mălăuţă a câştigat medalia de aur în proba de kumite cu echipa de senioare a României şi o medalie de argint la individual kumite senioare 60 de kg.
Junioara Aneliesse Cebuc a urcat pe podiumul de premiere în proba de kumite echipe şi a câştigat o medalie de aur cu echipa naţională, în timp ce Ionuţ Molnar şi-a trecut în palmares două medalii(ambele în proba de kumite) – una de argint cu echipa de seniori şi una de bronz la individual 80 kg.
Andreea Polifronie a adus la palmaresul clubului din Valea Jiului două medalii de bronz, ambele în proba de kumite seniori- una cu echipa naţională şi una la individual 53 de kg, iar Alexandru Bratu a câştigat o medalie de bronz la kumite în competiţia pe echipe cadeţi.
Valentina Prodan a încheiat concursul pe locul V în concursul junioarelor, atât la individual 58 de kg, cât şi pe echipe, iar Adrian Cebuc a punctat în proba de kumite -72 de kg.
Toţi sportivii de la CSM Jiul Petroşani sunt pregătiţi de prof. Radu Polifronie şi Alina Tinca.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal. Retezatul Haţeg, aproape de promovarea în Liga a III-a

Campioana judeţului Hunedoara, echipa CSO Retezatul Haţeg, păstrează şanse reale pentru promovarea în Liga a III-a după disputarea la finalul...

Moţiunea de cenzură a picat! Guvernul Dăncilă merge mai departe!

Camera Deputaţilor şi Senatul au respins, ieri, în plenul reunit, moţiunea de cenzură depusă de partidele de opoziţie pentru demiterea...

Hunedoara se modernizează: 20 de milioane de euro din fonduri europene, pentru două proiecte

Două contracte de finanţare europeană nerambursabilă în valoare de 20 de milioane de euro au fost semnate ieri de primarul...

Închide