Medalii pentru judoka din Deva la campionatul naţional

Federaţia Română de Judo a organizat la Poiana Braşov întrecerile finale ale Cam­pionatului Naţional de judo pentru seniori. La competiţie au participat aproximativ 100 de judoka şi 9 echipe (4 la masculin şi 5 la feminin), cu menţiunea că loturile naţionale de judo au fost afectate de un focar de coro­navirus săptămâna aceasta.

Sportivele care au reprezentat SCM Deva au reuşit o nouă performanţă la aceste întreceri de la care se întorc cu o medalie de aur, una de argint şi trei de bronz . De altfel în clasamentul pe medalii SCM Deva s-a situat pe locul VII având la palmares şi patru spor­tive clasate pe IV si alte patru pe locul V la aceste întreceri.
Cristina Sîrbulet este cea care a cucerit me­dalia de aur la categoria -78 kg după o bună evo­luţie în această competiţie, ea fiind secon­dată de Georgiana Miler, care a cucerit meda­lia de argint la categoria + 78 kg, iar medaliile de bronz au fost aduse la pal­ma­resul clubului devean de către Alina Jorovlea la + 78 kg, Lau­ra Alesia Bogdan (dublă legi­timare SCM Deva- CS Unirea Alba Iulia) la cate­goria – 48 kg şi Olga Se­verin, loc III la – 63 kg. Menţionăm că echi­pa clubului alcătuită din Andrada Norocea, Pa­tricia Nistor, Olga Seve­rin, Andreea Stan, Cristian Sîrbuleţ şi Alina Jorovlea s-a clasat pe locul III în întrecerea formaţiilor de club, iar e­chipa a doua pe locul V. Competiţia a fost câş­tigată de Universitatea CSM Cluj-Dinamo.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare