; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Medalii pentru judoka de la SCM Deva la campionatele naţionale

14 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

La Drobeta Tr. Severin s-au desfăşurat la finalul săptămânii trecute întrecerile Campionatelor Naţionale de judo pentru sportive sub 21 de ani (U 21) la care au fost prezenţi circa 300 de sportivi calificaţi după derularea etapelor regionale.

În prima zi a competiţiei, Olga Severin (revenită după a accidentare care a reţinut-o o perioadă lungă de timp din circuitul competiţional) a câştigat medalia de aur la categoria 63 de kg, categorie la care o altă sportivă din Deva, Cătălina Topală, a cucerit medalia de bronz. La categoria 48 kg, Anna Melnic şi Anemarie Brebinaru s-au clasat şi ele pe podiumul de premiere, cucerind medalii de bronz.
Sportivele menţionate mai sus sunt legitimate la SCM Deva, fiind antrenate de Ramona Enache şi Mugurel Ciuşcă, în Centrul Naţional de la Deva. (N. Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tir cu arcul. Beatrice Miklos – medalie de aur la Grand Prix-ul de seniori de la Bucureşti

Sportiva Beatrice Miklos, componentă a lotului naţional de cadeţi şi legitimată la SCM Deva, pregătită de antrenorul Viorel Hăbian, a...

Fotbal, Liga a III-a. Echipele din judeţ au pierdut şi sunt practic la un pas de retrogradare

Etapa cu numărul 23 din Liga a III-a, seria din care fac parte şi echipele hunedorene a adus rezultate surpriză.

Biblioteca Judeţeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban      Scrisorile din insula Guernsey, de Mary Ann Shaffer și Annie Barrows, carte apărută la Editura Nemira -...

Închide