Medalii internaţionale la lupte

11 x 2 lupte suraj moravan pe locul 1 cu troefeulSportivii secţiei de lupte libere a CNS CSS „Cetate” Deva s-au dovedit cei mai tehnici şi mai puternici dintre participanţii la ediţia a III-a a „Cupei Becleanului”, iar clubul devean s-a clasat pe primul loc în ierarhia pe echipe. Performanţa este una valoroasă, întrucât la competiţie au participat 16 cluburi din România şi echipe din Bulgaria, Ucraina şi Republica Moldova.
Mai tari decât Steaua
Semnele bune ale pregătirii de iarnă ale luptătorilor de la CNS „Cetate” Deva s-au văzut încă de la prima competiţie a anului 2014. Sportivii deveni antrenaţi de Suraj Moravan, Cosmin Văcăraşu şi Doru Ailincăi au fost pe val la ediţia 2014 a „Cupei Becleanului”, concurs care a avut loc în judeţul Bistriţa, la finalul săptămânii. Cu un lot de peste 30 de sportivi, care au participat la toate cele cinci categorii de vârstă, CNS „Cetate” Deva a avut numeroase prezenţe pe podium, astfel că în clasamentul general, clubul devean a ocupat primul loc. CNS „Cetate” a fost urmată în clasamentul pe echipe de Steaua Bucureşti şi de cluburile din Republica Moldova, Bulgaria şi Ucraina. „A fost o competiţie foarte puternică, la care au participat mulţi medaliaţi la campionatele naţionale sau competiţii internaţionale importante. Sportivii clubului nostru au luptat cu ambiţie şi s-au dovedit bine pregătiţi, iar rezultatele au fost peste aşteptări, având în vedere că a fost primul concurs al noului an”, a spus antrenorul Suraj Moravan, de la CNS CSS „Cetate” Deva. De la clubul devean s-au remarcat următorii sportivi: Larisa Cadar, Denisa Fodor, Raul Horvath, Claudiu Ciocănel (clasaţi pe locul I), Ana Preda, Mirabela Singurelu, Gabriela Munteanu, Vasile Singurelu, Alexandru Macingo şi Dorin Terme (clasaţi pe locul II), precum şi Florin Sorinca şi Ralu Cadar (clasaţi pe locul III).
Peste 250 de participanţi
Competiţia s-a desfăşurat în Sala de sport a Colegiului Naţional „Petru Rareş” din oraşul Beclean (judeţul Bistriţa Năsăud) şi s-a bucurat de prezenţa a peste 250 de sportivi. Au avut drept de participare sportivii născuţi între anii 1996 şi 2006  (juniori, cadeţi, copii 1, 2 şi 3) şi sportivele născute între 1996 şi 2004 (junioare, cadete, copile 1, 2 şi 3). (C. Marinuţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare