ActualitateFlash

Medalie „Pro Urbe” pentru jandarm

Carmen Cosman

După ce a salvat o bătrână care vroia să se sinucidă, un jandarm a fost recompensat cu Medalia „Pro Urbe”, pentru curajul de care a dat dovadă.

Daniel Eremia (foto), jandarmul care în seara zilei de 18 ianuarie 2011 a salvat de la moarte o bătrână ce se aşezase între şine şi aştepta să treacă trenul peste ea, este considerat erou, iar administraţia de la Petroşani a decis să îi acorde medalia „Pro Urbe”. Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi, a declarat că distincţia i-a fost acordată pentru spiritul civic de care a dat dovadă, prin gestul său de a salva o viaţă omenească.
“Printre cetăţenii municipiului Petroşani sunt oameni care, confruntaţi cu anumite situaţii deosebite, îşi arată înaltele calităţi morale. Un astfel de om, care face cinste municipiului Petroşani, este plutonierul major Daniel Eremia”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi.

2 comentarii la „Medalie „Pro Urbe” pentru jandarm

  • Politistul merita felicitari. A procedat ca Bula cand a ajutat o batranica sa treaca strada.

  • DE CE NU FAC PRIMARII S-I CONSILIERII CEVA PENTRU A SE EVITA ACESTE NEAJUNSURI CARE LE AU OAMENII SA-RACI S-I AJUNG SA MEA-RGA INA-INTEA MOR-TII.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura