Medalie „Pro Urbe” pentru jandarm

31 ianuarie 2011 | 2 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Carmen Cosman

După ce a salvat o bătrână care vroia să se sinucidă, un jandarm a fost recompensat cu Medalia „Pro Urbe”, pentru curajul de care a dat dovadă.

Daniel Eremia (foto), jandarmul care în seara zilei de 18 ianuarie 2011 a salvat de la moarte o bătrână ce se aşezase între şine şi aştepta să treacă trenul peste ea, este considerat erou, iar administraţia de la Petroşani a decis să îi acorde medalia „Pro Urbe”. Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi, a declarat că distincţia i-a fost acordată pentru spiritul civic de care a dat dovadă, prin gestul său de a salva o viaţă omenească.
“Printre cetăţenii municipiului Petroşani sunt oameni care, confruntaţi cu anumite situaţii deosebite, îşi arată înaltele calităţi morale. Un astfel de om, care face cinste municipiului Petroşani, este plutonierul major Daniel Eremia”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. i spune:

    Politistul merita felicitari. A procedat ca Bula cand a ajutat o batranica sa treaca strada.

  2. RUPA VILI spune:

    DE CE NU FAC PRIMARII S-I CONSILIERII CEVA PENTRU A SE EVITA ACESTE NEAJUNSURI CARE LE AU OAMENII SA-RACI S-I AJUNG SA MEA-RGA INA-INTEA MOR-TII.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Eşec la handbal

Cu patru „straniere” şi golghetera campionatului Carmen Cartaş în lot şi cu un observator special solicitat de la Federaţia Română...

Gura lumii

Război total în vârf de munte între proprietarii unor cocioabe, ce se vor a fi spaţii de cazare pentru turişti,...

Accidente pe pârtie

Distracţia la munte s-a încheiat prost pentru două tinere, din Lipova şi respectiv Drobeta Turnu Severin. Acestea au ajuns la...

Închide