Meciuri K1, în aer liber, dar pe burse grele

Ciprian Marinuţ

Cele 12 meciuri de K1 programate în gala „Noaptea Gladiatorilor”, care va avea loc sâmbătă, la Uricani, se vor desfăşura pe o scenă amenajată în aer liber. Valoarea totală a burselor sportivilor va fi de aproximativ 2.500 de euro, iar intrarea publicului este liberă.

Premieră în sporturile de contact
Gala „Noaptea Gladiatorilor“ se va desfăşura cu prilejul Zilelor oraşului Uricani şi este primul eveniment din sfera sporturilor de contact din România, care va avea loc în aer liber. „Prima ediţie a acestei gale a fost la Uricani, în anul 2011,  apoi au urmat alte trei ediţii, la Timişoara, Petroşani şi Deva. Acum, la a V-a ediţie a „Nopţii Gladiatorilor”, ne-am gândit la o premieră şi anume, să organizăm o gală pe o scenă amenajată în aer liber. Aşteptăm să vină multă lume, mai ales că intrarea va fi gratuită“, a afirmat promotorul evenimentului, omul de afaceri Claudiu Scarlet.
La competiţie, vor participa cinci sportivi de la Clubul Millenium Fight Uricani, precum şi luptători bine cotaţi de la cluburile Respect Gym Club Bucureşti, Tyger Gym Craiova, Tengu Gym Cluj Napoca, Fight Gym Timişoara, Respect Gym Găeşti, Academia de Arte Marţiale „Alexandru Lungu“, Tamashiti Timişoara, Hercules Gym Timişoara şi Gladyators Gym Deva.

Între 100 de lei şi 200 de euro
Sportivii participanţi la Gala „Noaptea Gladiatorilor“ de la Uricani vor avea burse cuprinse între 100 de lei şi 200 de euro. Astfel, în cinci dintre cele 12 dueluri, se vor întâlni sportivi cu cote mai modeste, iar bursele vor fi de 100 de lei pentru învins şi 200 de lei pentru câştigător. Vor fi două meciuri cu sportivi de valoarea medie, care au burse de 300 de lei, cel care pierde, şi 500 de lei, cel care câştigă, precum şi cinci dispute cu sportivi bine cotaţi, cu burse de 100 de euro pentru învins şi 200 de euro pentru învingător.
Unul dintre meciurile vedetă, cel puţin pentru localnici, va fi cel în care va lupta Alin Boroghină, 26 de ani, de la clubul Millenium Fight Uricani, iar numele combatanţilor din celelalte patru meciuri de top sunt surpriză. „Pentru mine, gala este una specială, pentru că lupt acasă, în faţa celor care mă cunosc. Vreau ca publicul să fie alături de mine şi să mă sprijine moral”, a spus Alin Boroghină, sportiv câştigător al multor concursuri de gen.
Gala „Noaptea Gladiatorilor” va avea loc sâmbătă, 18 august, la Uricani, în cadrul manifestărilor prilejuite de zilele oraşului.

2 comentarii la „Meciuri K1, în aer liber, dar pe burse grele

  • 16 august 2012 la 11:26
    Permalink

    De ce nu sponsorizeaza primaria si consiliul judetean ,te bati se rupe nasul si se mai pot rupe dintii ,de ce nu se oferii premii mai mari ,te bati si iei bataie si castigi o suta de lei ,cam putini bani .

  • 16 august 2012 la 23:15
    Permalink

    dute la padure vili si invata sa scri analfabetule . ce tot apuci tu sa comenteZi prin toate ziarele.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cinci „aşi“ deveni, în Austria

Tenismenii Maria Orban, Giulia Naicu, Mandy Sapta, Erica Rata şi Bogdan Bristan, de la SCM Deva, care au avut rezultate...

Bulina neagră, 16.08.2012

Emil Biber, profesor la Universitatea Petroşani Pentru că, acuzat că a pretins şpagă de la un student pentru a promova

Bulina albă, 16.08.2012

Daniel Luca, jandarm la IJJ Hunedoara Pentru că a fost recompensat cu medalia „Bărbăţie şi Credinţă” în clasa a III-a,

Închide