Meciuri amicale de fotbal în județ

15 februarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

CS Hunedoara – Unirea Alba 1 – 0

În al doilea amical disputat în această iarnă între cele două echipe (în primul a fost 1-4 la Oarda de Jos), CS Hunedoara a învins pe Unirea Alba cu 1- 0.

Partida s-a jucat sâmbătă la Hunedoara. Golul a fost marcat în min.59 de Iacob, după o preluare în 7-8 metri și un șut imparabil la un corner executat de Robert Cristian.

„A fost greu, am jucat pe un teren înghețat și denivelat. Ca antrenament fizic a fost foarte bun. Din păcate ne-au lipsit mulți jucători accidentați, majoritatea cu probleme musculare, Neacșu, Hrezac, Radicof, Kovacs, Pau. Muscă a ieșit și el în minutul 15, a făcut entorsă, sperăm că nu e nimic grav. Până acum jucătorii aduși în această iarnă s-au mișcat binișor, Zamfir chiar foarte bine, încep să se integreze. Următorul amical îl avem miercuri de la ora 14, acasă cu Ghiroda”, a spus după meci Raul Spătaru.

CS Hunedoara a evoluat în formula : Lefter – Kelemen, Banac, Trășcan – Iacob, Rusu, Herci, Bloj – Zamfir, Muscă, Vasinc. Au mai intrat Raț – Ciucurescu, Nițuică, Bortaș, R. Cristian, Tiric, Fara. Antrenor Raul Spătaru.

 

CSM Deva II- Retezatul Hațeg 2-2

Echipa de fotbal CSM Deva a susținut joi după amiază un joc de verificare în compania liderului Campionatului Județean, Retezatul Hațeg.    

Disputată pe o vreme extrem de friguroasă, partida s-a încheiat la egalitate, 2 – 2, după ce oaspeții au condus în două rânduri. Devenii au aliniat garnitura secundă, care evoluează în liga a patra, cu doar câteva întăriri de la prima echipă – Tecsi, Doboș, Radak și portarul Manea.

Oaspeții au deschis scorul în  min.32 prin Pițigoi, care a lobat balonul peste portar după o minge centrată în careu la un corner. Cu trei minute înainte de pauză, Iștoc a finalizat o fază lucrată de Tecsi în stil caracteristic.

În repriza secundă oaspeții au reușit să înscrie  în min. 77 prin  Buzducea, care a adus Retezatul din nou în avantaj, cu o „torpilă” imparabilă de la 20 de metri.  Echipa deveană a restabilit egalitatea la faza imediat următoare, în min.78, prin Izele, care a reluat în plasă din careul mic o centrare venită de pe stânga de la Nicoară.

CSM Deva a început cu: Manea – Teodorescu, Radak, Iordache, Doboș – Coman, Iștoc – Sapta, Tecsi, Mustață – Soare, iar pe parcursul jocului au mai evoluat  Bîrsan – Boldor, Izele, Vărzaru, Chirică, Nicoară, M. Luca, Strugariu, Avram. Antrenor Marius Sîrbu.

 

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Simona vs. Serena la Australian Open

Organizatorii de la Australian Open au anunțat programul zilei de marți, iar meciul Simona Halep – Serena Williams începe la...

Programul sferturilor de finală din Cupa României la fotbal

Echipa de fotbal Universitatea Craiova va întâlni formaţia Chindia Târgovişte într-o partidă din faza sferturilor de finală ale Cupei României,...

REPERE MEDICALE. Infecțiile urinare

Dr. Biochimist Manuela Ștef Infecțiile urinare sunt afecțiuni cauzate de enterobacterii (în special Escherichia coli, Proteus sau Klebsiella) și mai...

Închide