Meciuri amicale de fotbal în județ

CS Hunedoara – Unirea Alba 1 – 0

În al doilea amical disputat în această iarnă între cele două echipe (în primul a fost 1-4 la Oarda de Jos), CS Hunedoara a învins pe Unirea Alba cu 1- 0.

Partida s-a jucat sâmbătă la Hunedoara. Golul a fost marcat în min.59 de Iacob, după o preluare în 7-8 metri și un șut imparabil la un corner executat de Robert Cristian.

„A fost greu, am jucat pe un teren înghețat și denivelat. Ca antrenament fizic a fost foarte bun. Din păcate ne-au lipsit mulți jucători accidentați, majoritatea cu probleme musculare, Neacșu, Hrezac, Radicof, Kovacs, Pau. Muscă a ieșit și el în minutul 15, a făcut entorsă, sperăm că nu e nimic grav. Până acum jucătorii aduși în această iarnă s-au mișcat binișor, Zamfir chiar foarte bine, încep să se integreze. Următorul amical îl avem miercuri de la ora 14, acasă cu Ghiroda”, a spus după meci Raul Spătaru.

CS Hunedoara a evoluat în formula : Lefter – Kelemen, Banac, Trășcan – Iacob, Rusu, Herci, Bloj – Zamfir, Muscă, Vasinc. Au mai intrat Raț – Ciucurescu, Nițuică, Bortaș, R. Cristian, Tiric, Fara. Antrenor Raul Spătaru.

 

CSM Deva II- Retezatul Hațeg 2-2

Echipa de fotbal CSM Deva a susținut joi după amiază un joc de verificare în compania liderului Campionatului Județean, Retezatul Hațeg.    

Disputată pe o vreme extrem de friguroasă, partida s-a încheiat la egalitate, 2 – 2, după ce oaspeții au condus în două rânduri. Devenii au aliniat garnitura secundă, care evoluează în liga a patra, cu doar câteva întăriri de la prima echipă – Tecsi, Doboș, Radak și portarul Manea.

Oaspeții au deschis scorul în  min.32 prin Pițigoi, care a lobat balonul peste portar după o minge centrată în careu la un corner. Cu trei minute înainte de pauză, Iștoc a finalizat o fază lucrată de Tecsi în stil caracteristic.

În repriza secundă oaspeții au reușit să înscrie  în min. 77 prin  Buzducea, care a adus Retezatul din nou în avantaj, cu o „torpilă” imparabilă de la 20 de metri.  Echipa deveană a restabilit egalitatea la faza imediat următoare, în min.78, prin Izele, care a reluat în plasă din careul mic o centrare venită de pe stânga de la Nicoară.

CSM Deva a început cu: Manea – Teodorescu, Radak, Iordache, Doboș – Coman, Iștoc – Sapta, Tecsi, Mustață – Soare, iar pe parcursul jocului au mai evoluat  Bîrsan – Boldor, Izele, Vărzaru, Chirică, Nicoară, M. Luca, Strugariu, Avram. Antrenor Marius Sîrbu.

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare