Meciul România – Olanda se joacă în noiembrie la Bucureşti

10 iunie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Naţionala de rugby a României va disputa ultimul meci din sezonul 2021 al Rugby Europe Championship, cu Olanda, pe 13 no­iembrie, la Bucureşti, a anunţat Federaţia Română de Rugby.
Meciul a fost programat iniţial pentru 3 iulie, însă a fost mutat pentru că ”Stejarii” vor juca în acea zi un meci-test la Bucureşti contra puternicei reprezentative a Ar­gen­tinei.
În actuala ediţie a REC, România are două victorii, cu Portugalia (28-27) şi cu Spania (22-16), şi două înfrângeri (13-18 cu Rusia) şi 17-28 cu Georgia, aflându-se în clasament pe locul 2.
Ediţia din acest an a Rugby Europe Cham­pionship coincide şi cu debutul campaniei de calificare la Cupa Mondială din Franţa pentru zona europeană. Primele două clasate în ierarhia cumulată a competiţiei 2021-2022 se vor califica direct la Cupa Mondială, în timp ce ocupanta locului 3 va merge la turneul final de recalificare.
Olanda se află în premieră în Rugby Europe Championship, învingând luna tre­cută în meciul de play-off, Belgia cu 23-21.
În ierarhia mondială, România ocupă în prezent locul 18, iar Olanda este pe locul 24.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bianca Andreescu schimbă antrenorul

Tenismena Bianca Andreescu (locul 7 WTA) (foto) a pus punct punct colaborării cu antrenorul canadian Sylvain Bruneau, ală­turi de care...

Se bat pentru calificare la Tokyo

Lotul naţional de karate WKUF al României s-a deplasat la Paris unde vor participa la Turneul de calificare la Jocurile...

Simona Halep revine în circuit

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (foto), numărul trei mondial, a anunţat că va reveni în circuitul profesionist cu prilejul...

Închide