Bianca Andreescu schimbă antrenorul

Tenismena Bianca Andreescu (locul 7 WTA) (foto) a pus punct punct colaborării cu antrenorul canadian Sylvain Bruneau, ală­turi de care a scris istorie în circuitul de tenis profesionist.
Bianca Andreescu (20 de ani) a anunţat des­părţirea de antrenorul Sylvain Bruneau (56 de ani), care o pregătea pe sportiva ca­na­diană de origine română din anul 2017! După patru ani de colaborare, Bianca a re­nunţat la tehnicianul cu care a triumfat la US Open 2019, dar şi la turneele WTA 1.000 de la Toronto şi Indian Wells, în acelaşi sezon.
Andreescu a luat această decizie neeaş­teptată la o săptămână de la înfrângerea ne­verosimilă suferită în primul tur la Roland Garros, 7-6(1), 6-7(2), 7-9 cu Tamara Zidan­sek (Slovenia, 85 WTA). „Bibi” cum este alin­tată tenismena a revenit în circuit în acest an, după accidentarea la genunchi, a im­pre­sionat la turneele pe ciment din 2021, dar nu şi în sezonul de zgură.
Ghinioanele s-au ţinut lanţ de Andreescu în ultima vreme, iar jucătoarea care a în­ceput tenisul la Piteşti nu a putut participa la Madrid după ce a fost testată pozitiv la Covid 19.Apoi, Bianca s-a retras şi de la Strasbourg din cauza durerilor abdominale. Bianca Andreescu a revenit anul acesta în circuitul de tenis feminin după ce a stat pe bară 15 luni din cauza unei accidentări se­rioase la genunchi. Cea mai bună pe­r­for­manţă din 2021 pentru Bianca este repre­zentată de finala disputată la Miami, 4-6,
0-4 (abandon) cu Ashleigh Barty.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.