Meci dificil cu Muntenegru

6 septembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Echipa naţională a României va juca două meciuri, în Liga Naţiunilor, primul cu Muntenegru, astă-seară de la ora 21.45, iar al doilea cu Serbia, pe 10 septembrie de la aceeaşi oră.

Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale, a anunţat în conferinţa de presă de azi că mijlocaşul Eric Bicfalvi, 30 de ani, s-a accidentat şi nu va putea fi folosit în duelul din această seară cu Muntenegru, primul din Liga Naţiunilor.
„Bicfalvi a simţit nişte dureri, nu-l vom forţa cu Muntenegru pentru a încerca să fie apt pentru duelul cu Serbia“, a spus Contra, la conferinţa de azi.
Românul traversa un start excelent de sezon la Ural, formaţia din prima ligă rusă la care evoluează. Bicfalvi a reuşit trei goluri în şase meciuri, performanţă ce i-a netezit revenirea în atenţia lui Contra.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Autobergamo debutează acasă în noul campionat

În acest weekend va debuta şi ediţia 2018 – 2019 din campionatul naţional din Liga 1 de futsal, iar FC...

Weekend plin de fotbal în toate eşaloanele

Finalul de săptămână este foarte bogat în competiţii fotbalistice iar microbiştii hunedoreni se vor putea bucura de spectacole pe stadioane

Lucrări de mentenanţă la sistemul de iluminat public din Deva

Potrivit unui comunicat al Primăriei Deva, în perioada 10 – 21 septembrie, vor fi executate lucrări de mentenanţă şi reparaţii...

Închide