Maşina unui director din Primăria Petroşani, vandalizată

Carmen Cosman

Maşina directorului Serviciului de Administrare a Domeniului Public şi Privat Petroşani, Lucian Dragomir, a fost vandalizată în parcarea din faţa blocului unde locuieşte, în cartierul Aeroport. Fapta s-a produs ziua în amiaza mare şi, din câte se pare, există şi martori.

„Nu am primit ameninţări”
Lucian Dragomir a fost şocat să îşi găsească maşina vandalizată vineri după-amiaza, când s-a întors de la serviciu. De fapt, un vecin l-a atenţionat asupra celor întâmplate şi i-a spus că totul s-a petrecut cu câteva minute înainte ca directorul să ajungă acasă. Este vorba despre un Audi A6, argintiu, fabricat în 2006, care anterior a aparţinut prim procurorului adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, Mirela Kando. „Am găsit maşina în parcare, cu luneta şi geamul dreapta spate făcute ţăndări. Nu ştiu cine ar fi putut să facă acest lucru, nu am primit ameninţări. Până acum, nu mi s-a mai întâmplat aşa ceva”, a declarat, vizibil afectat Dragomir. El a sunat imediat la 112, iar poliţiştii din Petroşani au fost la faţa locului. „Aştept rezultatele anchetei şi am încredere că poliţia îşi va face datoria. Sper să fie găsiţi autorii, altfel mă voi adresa mai departe”, a subliniat Lucian Dragomir.

Ce spune poliţia
Cel mai probabil, poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz, dar purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Adriana Voina, nu a putut da relaţii. Pe de o parte, ea a subliniat că sâmbăta şi duminica, teoretic, oamenii legii sunt liberi, iar pe de altă parte, nu se putea informa asupra subiectului, din cauză că era ocupată cu o… farfurie de ciorbă, după cum singură a menţionat. Mai mult, sursa citată a declarat că „la noi, la IPJ, se raportează doar cauzele cu un prejudiciu mare”. Să ne aducem aminte de câte ori informările poliţiei conţineau doar… ”găinării”, ca să ne exprimăm în sens generic?! Iar vandalizarea, ziua în amiaza mare, a autoturismului unui şef de serviciu din primărie reprezintă un caz atât de banal, aşa încât, de vineri până ieri după-amiaza, adică în 48 de ore, să nu se fi sinchisit nimeni să adune informaţii despre acest caz?
Misterul în acest caz l-a desluşit, în cele din urmă, „titularul” de post al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, care a declarat că geamul autoturismului a fost spart cu o piatră. „S-a constituit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere. În continuare, se fac cercetări pentru identificarea autorilor. Urmează să ne fie comunicat şi prejudiciul, de către partea vătămată”.

2 comentarii la „Maşina unui director din Primăria Petroşani, vandalizată

  • 6 februarie 2012 la 9:27
    Legătură permanentă

    Ei las ca nu duce directorul lipsa de dusmani, la ce caracter are ma mir ca nu i-au dat foc, dar poate …….cine stie?

  • 6 februarie 2012 la 11:24
    Legătură permanentă

    A se vedea pretul masinii si in cati ani se poate cumpara din salariul de bugetar :)))

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.