Maşină incendiată intenţionat în Hunedoara

21 decembrie 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Natalia Bumbac02 piromani_01

Sâmbătă noaptea, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism dintr-o parcare din municipiul Hunedoara.
Flăcările au cuprins accesoriile din plastic aflate pe partea dreaptă-faţă a maşinii, un Renault Megane, dar au fost lichidate în câteva minute de la intervenţia pompierilor. În incendiu au ars grila din material plastic amplasată în faţa autovehiculului, ştergătoarele şi cadrul din plastic al parbrizului. Din constatările efectuate, incendiul a fost provocat intenţionat de către persoane încă neidentificate. „Pompierii au descoperit că ardeau şi substanţe combustibile amplasate special pentru a iniţia incendiul, fapt care a condus la concluzia că arderea a fost produsă ca urmare a unei acţiuni intenţionate. În plus, la faţa locului a fost găsit un recipient cu combustibil”, a afirmat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
O nouă faptă caritabilă marca Deva Gold

Ziua de vineri a fost una binecuvântată pentru trei suflete aflate în suferinţă. Un alt gest onorabil făcut de Deva...

Gura lumii 22.12.2014

Vorbesc gurile rele că un concurs pentru ocuparea unui post de conducere la o unitate medicală ce deserveşte peste o...

Balşa va avea un centru de informare turistică

Recunoscută ca o mare producătoare de mere şi prune, producţii transformate în ţuică în mare parte, comuna Balşa are şi...

Închide