Maşina fără acte, şoferul fără permis, lemnul posibil tăiat ilegal

Asta au constatat poliţiştii din comuna Pui după ce au oprit pentru control, pe DC 64, în satul Galaţi, un autoturism care tracta o remorcă plină cu lemn.
Poliţiştii au stabilit că şoferul, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Pui, nu are permis de conducere. Totodată, au mai con­statat faptul că acesta transporta în remorca neînmatriculată material lemnos de esenţă mesteacăn, având un volum de 0,81 metri cubi, fără a deţine aviz de însoţire.
„Prin urmare, poliţiştii au întocmit dosar pe­nal pentru săvârşirea infracţiunilor de pu­ne­rea în circulaţie şi conducerea unui ve­hicul ne­înmatriculat şi conducerea unui ve­hicul fără permis de conducere şi au luat mă­sura sancţionării contravenţionale a bărbatului, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru lipsa avizului de însoţire”, a infor­mat IPJ Hu­ne­doara. Poliţiştii au dispus confiscarea ma­te­rialului lemnos, care a fost predat în cus­todie Ocolului Silvic Pui, fiind demarate veri­fi­cări pentru a se stabili pro­ve­nienţa. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare