Maşina fără acte, şoferul fără permis, lemnul posibil tăiat ilegal

26 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Asta au constatat poliţiştii din comuna Pui după ce au oprit pentru control, pe DC 64, în satul Galaţi, un autoturism care tracta o remorcă plină cu lemn.
Poliţiştii au stabilit că şoferul, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Pui, nu are permis de conducere. Totodată, au mai con­statat faptul că acesta transporta în remorca neînmatriculată material lemnos de esenţă mesteacăn, având un volum de 0,81 metri cubi, fără a deţine aviz de însoţire.
„Prin urmare, poliţiştii au întocmit dosar pe­nal pentru săvârşirea infracţiunilor de pu­ne­rea în circulaţie şi conducerea unui ve­hicul ne­înmatriculat şi conducerea unui ve­hicul fără permis de conducere şi au luat mă­sura sancţionării contravenţionale a bărbatului, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru lipsa avizului de însoţire”, a infor­mat IPJ Hu­ne­doara. Poliţiştii au dispus confiscarea ma­te­rialului lemnos, care a fost predat în cus­todie Ocolului Silvic Pui, fiind demarate veri­fi­cări pentru a se stabili pro­ve­nienţa. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Amendaţi pentru pescuit ilegal

O acţiune pe Râul Mureş a jandarmilor din judeţul Alba s-a soldat cu amenzi de aproape 3000 de lei. Printre...

Ameninţat cu cuţitul şi jefuit de amicul de pahar

S-a întâmplat în Certeju de Sus, unde un localnic s-a cinstit cu un individ aciuat prin comună, ca mai apoi...

Primarul din Râu de Mori are planuri mari cu staţiunea Râuşor

Magdalena Şerban O staţiune montană poate reprezenta un puternic pol economic pentru o comunitate, aşa că administraţia publică din comuna...

Închide