Mașină a Poliției lovită în trafic

O maşină de poliţie aflată în misiune a fost acroşată ieri, în trafic, de un auto­tu­rism, în timp ce se deplasa pe DN7, în zona localităţii Săuleşti, în apropiere de muni­cipiul Deva, incidentul soldându-se doar cu pagube materiale.
„Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Si­meria, aflându-se în misiune cu autospeciala de poliţie, în timp ce se deplasau pe DN7, la intersecţia cu DJ 700 A, în zona localităţii Său­leşti, folosind semnalele acustice şi lu­mi­noase, au fost acroşaţi de către un alt auto­turism ce se deplasa pe DN7, în spatele auto­specialei de poliţie. În urma acestui eve­niment rutier, au rezultat doar pagube materiale, fără victime omeneşti”, a informat IPJ Hunedoara.
În cauză, poliţiştii efectuează cercetări cu privire la stabilirea cauzelor producerii eveni­mentului rutier şi luarea măsurilor legale ce se impun. (A.N.)

One thought on “Mașină a Poliției lovită în trafic

  • 11 februarie 2022 la 9:34
    Permalink

    ….„au fost acroşaţi de către un alt auto­turism ce se deplasa pe DN7, în spatele auto­specialei de poliţie.” Cam trasă de păr!!!! Încă umblă creanga doar cu semnalele luminoase fără nici o urgență. Staționează aiurea cu motorul pornit și-s pe telefoane. Greu cu „nesiguranța și neîncrederea”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.