Maşină a jandarmilor, lovită de un autoturism condus de un şofer beat

18 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

O maşină a Jandarmeriei Române, aflată în misiune, cu semnalele acustice şi lu­minoase în funcţiune, a fost implicată ieri după masă, în oraşul Călan, într-un acci­dent de circulaţie ce a fost produs de un şofer care a urcat beat criţă la volanul auto­turismului personal.
Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, accidentul s-a petrecut în zona unui sens giratoriu, iar şoferul care a produs accidentul, un bărbat de 57 de ani, din Deva, nu a acordat prioritate de trecere autospecialei Jandarmeriei, deşi aceasta avea pornite semnalele ce indicau că se află în misiune.
„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,11 mg/ l alcool pur în aerul expirat. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime”, a precizat comisarul şef Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
În cauză a fost întocmit un dosar de cer­cetare penală pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, au arătat poliţiştii. (A. Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Adolescent condamnat pentru un şir lung de infracţiuni

Un adolescent, în vârstă de 16 ani, din municipiul Lupeni a fost condamnat la executarea unei pedepse de peste 4...

Tâlharul refugiat la mânăstire, condamnat la trei ani de puşcărie

Individul va sta după gratii trei ani de zile pentru o simplă husă de telefon. A intrat într-un magazin chinezesc...

Focarele de Covid cresc în judeţ

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara informează că incidenţa privind îmbolnăvirile de Covid în judeţ era ieri de 3,12...

Închide